Esther Aggebos Gade 2

Sagsnr. 541714PL

8000 Aarhus C

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

Køb

195 m²

3.438 m²

A2010

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.940.000 kr.

30.462 kr.

70.020 kr.

359 kr.

Hent prospekt

Salg af eksklusive lokaler til kontor, butik eller showroom på Aarhus Ø

Beliggenhed
Fantastisk beliggende på en af de mest synlige hjørner på Aarhus Ø, ligger denne nyopførte erhvervsejerlejlighed med store vinduespartier mod boulevarden. Denne unikke og enestående beliggenhed er optimal for f.eks. konceptbutik, lækker specialbutik, showroom eller eksklusivt kontor.

I tæt forbindelse med lejemålet finder man Aarhus' hyggelige og gamle lystbådehavn og den nyanlagte Jette Tikjøbs Plads, hvor man nyder et kig udover den smukke Aarhus bugt. Et unikt og maritimt miljø, hvor man tilbyder sine gæster en fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Aarhus Ø er en helt ny bydel med 8.000-10.000 beboere som integreres med det eksisterende Aarhus. I Aarhus Ø finder man derfor en god blanding af high-end ejerboliger, lejeboliger og store kontorbygninger, som bindes sammen af kanaler med det hyggelige historiske bymilijø ved "Træskibshavnen". Denne tætte og naturlige forbindelse til den resterende del af Aarhus har gjort Aarhus Ø særdeles attraktiv på rekordtid.

Det er let at komme frem via cykel, bus og letbane, ligesom der er parkeringskælder under ejendommen.

Beskrivelse
Erhvervsejerlejlighedens beliggenhed i stueplan repræsenterer sig flot, og den moderne byggestil tillader en stor brugervenlighed med mange muligheder for evt. en eller flere rumopdelinger. Alt sammen forhold som skaber mange anvendelsesmuligheder. Lejlighedens areal kan servicere de behov, en bred vifte af både detail- og kontorkoncepter ønsker afdækket.

Lokalerne leveres med hvide vægge og lofter samt gulve i eksklusivt behandlet beton. De store imponerende facadevinduer genererer et skønt lysindfald, og dette naturlige lys er med til at skabe en ekstremt behagelig stemning i lokalerne.

Lokalerne indeholder både toilet og køkken til personalebrug. Alternativ indretning kan aftales.

Lokalet må ikke anvendes til cafe/restaurant eller lignende.

Læs mere

Peter Løndal

plo@nordicals.dk

+4520774243

Værkmestergade 2, 17, 8000 Aarhus

+4586208585

8000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top