Mariane Thomsens Gade 6, st., 8000 Aarhus C
8000 Aarhus C

Sagsnr. 2312174

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

310 m²

A2010

Attraktivt lejemål i Pakhusene på Aarhus Ø

Moderne kontorlejemål er nu ledigt i det attraktive Pakhusene.

Lokalerne kan også anvendes til klinik og har derudover tidligere været benyttet til yogacenter.

Århus Ø er i dag rammen for rigtig mange menneskers både arbejde og fritid. Nu har Du/I mulighed for at blive en del af dette spændende miljø.

I får 310 gode kvadratmeter, der har mange indretningsmuligheder og som er opført i gedigne, moderne materialer. Du får rå betonvægge, frithængende ventilationsanlæg, akustiklofter, som giver lokalerne et moderne, men også rustikt/råt look.

Lokalerne er indrettet med 3 storrumskontorer, 2 mindre kontorer/mødelokale samt flot køkken/kantine. Derudover 1 toilet samt 1 badeværelse med bruseniche. Lejemålet har flere store åbne vinduespartier og er synligt beliggende ud til Pakhusenes gård. Bemærk, lejemål kan opdeles i 2 lejemål på hhv. 174 m² eller
136 m².

I Pakhusene er der flere faciliteter som dine medarbejdere kan benytte sig af. Der er mulighed for frokostordning i pakhusenes kantine, hvor maden er leveret af MIB og Seier Fitness giver mulighed for fitness, bad og omklædning lige ved lejemålet.

Aarhus Ø
Aarhus Ø er en helt ny bydel, som er opstået i forbindelse med udvidelsen af de bynære havnearealer i Aarhus. Hele området fremstår nu som en charmerende kanalby, og med den sydvendte trappeopsats foran Navitas kan du på få minutter gå fra caféerne i midtbyen og ned og dyppe tæerne i vandkanten.

Visionen med Aarhus Ø er at skabe en levende, mangfoldig og attraktiv bydel, som rummer både boliger, erhverv, uddannelsesinstitutioner og offentlige byrum. Efterhånden som de mange ejendomsprojekter etableres og færdiggøres, bliver det stadigt mere attraktivt at drive erhverv og investere i ejendomme på Aarhus Ø. På Aarhus Ø ligger Lighthouse, der er Danmarks højeste boligbyggeri og dermed vartegn for hele Aarhus. Områdets mange faciliteter, som Havbanen, Udkigstårnet, Ø-haven, kanalerne og de mange rekreative områder, driver hver dag mange Århusianere mod bydelen, hvorfor Aarhus Ø i stigende grad bliver et mere livligt sted med mange mennesker.

Beliggenheden på Havnen bliver ikke meget bedre, og beboerne får det bedste fra to verdener med vandet lige udenfor og den bynære placering tæt på alle midtbyens faciliteter. Både investorer og erhvervsdrivende ser således store muligheder i Aarhus Ø, og alt tyder på, at området kun bliver mere attraktivt og eftertragtet. Hvad end du leder efter en god ejendomsinvestering eller et godt sted at drive
erhverv, kan Aarhus Ø være den rette placering for dig.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Jens Eskildsen

jes@nordicals.dk

+4551261408

Frederiks Plads 42, 12. sal, 8000 Aarhus

+4586208585

8000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top