Viaduktvej 9

Sagsnr. 2104158

8260 Viby J

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

764 m²

12.949 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

12.500.000 kr.

16.361 kr.

96.908 kr.

127 kr.

Hent prospekt

Idyllisk landsted - bolig med tilhørende erhverv, kun 7 km fra Aarhus C.

Introduktion
Ejendommen er beliggende på en dejlig stor ugeneret grund på 12.949 m² med mulighed for indretning af hestestalde, folde og/eller hunde-kattepension, med gode muligheder for etablering af hundegårde, idet der ikke er nabovillaer.

Her er fantastiske fremtidsmuligheder, idet der kan bygges yderligere 6.975 etage-m² udover det nuværende etageareal på 764 m² = Ialt 7.769,4 m².

Denne unikke ejendom er et sjældent godt tilbud - med en charmerende bolig, og med tilhørende gode erhvervslokaler. Efter vor mening helt bestemt et tilbud der er udover det sædvanlige.

Ejendommen er beliggende på meget stor grund omgrænset af høje træer og en stor del er anlagt med græsplæne og resten henligger som naturgrund. Der er kun nogle få hunderede meter til Odderbanens "trinbrædt" og et busstoppested på Skanderborgvej, så man kan være i Aarhus C på under 15 min.

Beliggenhed
En kæmpe fordel er det desuden, at ejendommen er beliggende mellem to jernbanelinier, hvilket betyder at man har større frihed i forhold til hvad man normalt vil forvente fra sine naboer i et almindeligt villakvarter.

Denne ejendom er perfekt for køberen, der ønsker en central beliggenhed med tæt forbindelse til Danmarks næststørste by og motorvejsnettet.

Beskrivelse
Erhvervsdelen er en god og regulær erhvervsejendom som tidligere husede Århus Dyrehospital som nu er flyttet til en helt ny ejendom. Derfor indeholder erhvervsdelen både kontorlokaler, venteværelse/reception, de tidligere kliniker og operationsstuer, medarbejderfaciliteter såsom omklædningsrum med bad, samt flere disponible rum.

Med hensyn til hestehold - så kan der i sidebygningen til boligen, let indrettes et par hestebokse - og takket være den store grund der er tilsået med græs - kan der let etableres en hestefold og en ridebane.

Boligen
Boligdelen fremstår utrolig velholdt med delvis bindingsværk der emmer af sjæl og charme. En ekstra gevinst til familien med teenagers - så er der i sidefløjen indrettet en separat afdeling med 3 værelser badeværelse og et lille thé-køkken og egen indgang.

Fotomateriale
Vi skal for en god ordens skyld oplyse at fotos fra erhvervsdelen er taget mens Århus Dyrehospital var domicileret i bygningerne.

Læs mere

Marc Hansen

mhn@nordicals.dk

+4551393345

Værkmestergade 2, 17, 8000 Aarhus

+4586208585

8000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top