Vestre Skovvej 1
8500 Grenaa

Sagsnr. 4180409

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

3.468 m²

12.941 m²

B

Flot kontorejendom i Grenå til salg

Beliggenhed
Grenaa er en havneby og købstad i Østjylland med ca. 14.800 indbyggere. Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat. Byen er desuden også den østligste by i Jylland. Fra Grenaa er der ca. 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og ca. 60 kilometer til Aarhus. Indenfor de nærmeste år forbinder den nye letbane Grenaa med Aarhus.
Ejendommen ligger med facade mod Aarhusvej, og der er 1,5 km til centrum.

Beskrivelse
Ejendommen er opført i 1987 og har tidligere fungeret som politistation. Bygningen er på 3.468 m² inkl. en højloftet kælder på 1.423 m². Derudover er der garageanlæg på 301 m². Bygningen er opført i røde mursten med tegl på taget og med vinduer i metalrammer.

Stueetagen er indrettet som administrationsområde med kontorer i varierende størrelser, toiletforhold og trappeopgang samt nedgang til kælderen.
Første sal er ligeledes indrettet med flere kontorer og toiletforhold. Gulvene er belagt med vinyl og der er installationskanaler langs vinduerne.

Ca. halvdelen af kælderen er med plan udgang til terrasse og til gårdrum/p-pladser. Denne del af kælderplanet fungerer således som stueplan, og har godt lysindfald. Resten af kælderarealet er under jordoverfladen. Kælderen/stueplan er indrettet med kantine med flisegulv og udgang til terrasse, omklædningsforhold, toilet, skydebane og mange depotrum.

Der er to tilkørselsmuligheder fra overliggende parkeringsplads til det lukkede parkeringsareal ved kælder arealet. Garageanlægget er ligeledes opført i mursten med tegl på taget og indeholder overdækket carport og depotrum.
Ejendommen rummer mange forskellige muligheder såsom liberalt erhverv, undervisningsformål mv. Den nuværende lokalplan giver udelukkende anvendelse til politistation. Køber må være indstillet på, at en lokalplan ændring er nødvendig for anden anvendelse.
Vi gør opmærksom på, at der er mulighed for merbebyggelse, da Lokalplanen siger 40 procent og der er p.t. kun udnyttet ca. 27.
Ejendommen sælges for Freja Ejendomme.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Paul Asger Mühl

pam@nordicals.dk

+4521375306

Frederiks Plads 42, 12. sal, 8000 Aarhus

+4586208585

8000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top