Christian 8.s Vej 39A-B
8600 Silkeborg

Sagsnr. 864049

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

457 m²

B

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

685.500 kr.

1.500 kr.

342.750 kr.

58.772 kr.

129 kr.

LÆKRE OG SYNLIGE LOKALER

KNAP 20.000 FORBIPASSERENDE BILER OM DAGEN

Mulighed for opdeling: 110 m² eller 347 m².

Placeret i hjertet af Silkeborg finder man på adressen Christian 8.s Vej 39A og 39B disse eksklusive butikslokaler, der seneste har været anvendt til bank, på en yderst attraktiv beliggenhed, tæt på såvel det sprudlende byliv som det hyggelige havnemiljø. Med kun 250 meter til Silkeborg Torv er lejemålet placeret i et centrum af både lokale indbyggere og turister. Denne prominente placering med over 30 facademeter langs en af Silkeborgs mest travle veje med knap 20.000 forbipasserende biler hver dag, sikrer endvidere stor synlighed for virksomheder, der ønsker at skabe sig en markant tilstedeværelse i bybilledet.

De flotte butikslokaler på 457 m² i en imponerende, ny ejendom fra 2010, kan nemt indrettes efter behov. Udlejer indgår gerne i en dialog omkring ombygning til jeres specifikke behov. Lokalerne er velegnede til en bred vifte af forretningskoncepter og er tidligere anvendt af Handelsbanken. Pt. indrettet med to store lyse og rummelige butikslokaler samt kontorer og depotrum. Flere vægge er lette skillevægge og kan tilpasses, så det passer nøjagtigt til jeres specifikke behov mht. indretning og funktionalitet. Derudover er der to separate køkkener, samt tre toiletter - det ene med bad.

Med glas i det meste af facaden er der unikke eksponeringsmuligheder til tusindvis af biler samt gående, der passerer butikken hver dag. Den spændende indretning med den lille niveauforskydning, der adskiller de to lokaler med et par trin, giver mulighed for at opdele butikken i sektioner, og dermed skabe fantastiske og anderledes kundeoplevelser.

Beliggenheden tæt på havnen giver endvidere en unik mulighed for at kombinere byliv med havneliv i forretningskonceptet. Med kort afstand til Silkeborg Langsø kan medarbejdere og kunder nyde frokostpauser eller møder i det fri med udsigt over det smukke vand. Lejemålets nærhed til det pulserende byliv og beliggenheden ved et trafikeret knudepunkt gør den synlig for de mange daglige forbipasserende, samtidig med at den er let tilgængelig for kunder og medarbejdere til fods, på cykel eller i bil. Med flere offentlige transportalternativer i nærheden, herunder busstoppesteder og togstationen, er lejemålet let at komme til fra hvilken som helst del af byen.

Opdeling:
39A på 347 m²: Årlig leje kr. 520.500
39B på 110 m²: Årlig leje kr. 165.000

Christian 8.s Vej 39A og 39B er derfor et attraktivt lejemål for virksomheder, der ønsker at etablere sig i hjertet af Silkeborg. Den høje synlighed, tætte beliggenhed ved havnen og byens centrum og de store, fleksible lokaler gør lejemålet til en unik mulighed i dette attraktive område.

Momsfrit lejemål:
Der er mulighed for at leje momsfrit mod et lejetillæg, iht. nærmere aftale.

P-forhold:
Der følger to parkeringspladser med til lejemålet, og der er mulighed for at leje yderligere. Derudover er der kort afstand til flere offentlige parkeringspladser.

Læs mere

Vil du vide mere?

Morten Snitkjær Damm

msn@nordicals.dk

+4540434699

Frederiksberggade 18, 8600 Silkeborg

+4586804484

8600@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top