Mads Clausens Vej 10
8600 Silkeborg

Sagsnr. 864143-1

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

4.041 m²

3.400 m²

A2015

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

55.000.000 kr.

13.610 kr.

237.174 kr.

59 kr.

Nyopført liebhaverdomicil med ringvejsfacade i Silkeborg

• Eksklusivt nyopført firmadomicil fra 2024
• Højprofileret AA placering ved ringvej
• 2 kilometer til nærmeste motorvejsafkørsel
• Medarbejdertrivsel giver styrket performence
• Centralt i Jylland, 30 minutter til Aarhus
• Et væld af anvendelsesmuligheder
• 4.041 m², heraf 1.485 m² kontor

Med absolut bedste erhvervsbeliggenhed i Silkeborg, udbydes nu den ubetinget bedste domicilejendom i miles omkreds. Ejendommen, som blev færdigopført i 2024, er blevet til på tegnebrættet hos Sweco Architects og rummer et væld af detaljer og bekvemmeligheder for rette liebhaver.

Alt, fra du parkerer i kælderen til elevatoren har bragt dig til orangeriet på tagterrassen, er gennemført og centreret omkring et åbent trappetårn med ovenlys og en fire etagers høj levende plantevæg med indbygget vandingssystem, som tilføjer friskhed og og farve. I det hele taget er der tænkt på klima og miljø, både udendørs med solceller og el-ladestandere, og indendørs med fokus på arbejdsklima og miljø.

De gennembelyste kontorlokaler med CTS styret klimaanlæg, loungeområder med kaffestationer, industrikøkken og kantine med tagterrasse og orangeri samt fitnessrum mv. tegner således et klart billede af en ejendom, som er opført med medarbejdernes trivsel for øje. Med høj medarbejdertilfredshed følger også høj performance, mindre sygefravær samt optimale muligheder for fastholdelse og rekruttering af de rette medarbejdere.

Anvendelsesmulighederne er mange, særligt ift. den højloftede hal på 850 m², som er så præsentabel, at den kan anvendes til alt fra butik og engroshandel eller showroom til lager, aktivitetsrum eller padeltennis - kun fantasien sætter grænser. Også her finder du et hav af særlige indretninger med bl.a. indbygget vaskehal, og lifte nedsænket i betongulvet, som i øvrigt er opført med en forstærket bærevne, så du kan køre en sættevogn helt ind i hallen. Desuden er der en tilslutningsret på 355 Ampere.

Ejendommens 4.041 m² iht. BBR, og rummer anslået følgende fordeling af lokaler:

• 1.485 m² kontor, kantine, konference- og møderum fordelt på tre plan
• 850 m² showroom, lagern, aktivitetsrum eller værksted med med vaskehal
• 1.678 m² underetage med parkeringskælder eller lager samt knap 400 m² disponible til bl.a. fitness.
• 16 m² orangeri / havestue i forbindelse med tagterrasse.

Grundarealet på 3.400 er fuldt udnyttet og belagt med ca. 20 parkeringspladser sikret med portadgang, foruden de 44 pladser i P-kælderen.

Sælger har sikret sig en midlertidig option på udvidelse af bygningsarealet ved muligt tilkøb af ca. 4.000 m² grund på naboejendommen. Dette grundareal kan bebygges med op til 50% iht. lokalplan, eller endnu mere iht. foreliggende byggetilladelse, og giver mulighed for en separat bygning med yderligere kontor eller lager.

Mads Clausens Vej 10 byder simpelthen på et enestående erhvervsdomicil, der kombinerer gennemtænkt design med funktionalitet og et erhvervsmiljø, der tilskynder til produktivitet, samarbejde og glade medarbejdere.

Område:
Silkeborg er i rivende vækst, med markant tilflytning af både virksomheder og indbyggere / arbejdskraft. Særligt udvikler byen sig mod nord, hvor erhvervsområdet langs den ydre ringvej, Nordre Højmarksvej, og motorvejstilkørslerne er særligt attraktivt. Her er ejendommen placeret med markant facade direkte til Nordre Højmarksvej, og nem tilkørsel både til ringvej, motorvej og nordgående landeveje, ligesom der er kort afstand til busstoppesteder og de store boligområder i bydelene Gødvad, Balle og Eriksborg.

Andre virksomheder i nærområdet er bl.a. Norlys, Arepa, WILA, Nordic Sense, Kjellerup VVS, Kølegruppen, SPX, Plantorama og Kingo m.fl.

ESG - En investering i miljø og arbejdsmiljø:
Ønsker man at fremme bæredygtighed og ESG-principper, er denne ejendom en ideel investering. Ejendommen er energimærket A2015, og har bl.a. solcelleanlæg samt flere tekniske installationer, der understøtter en bæredygtig drift. Desuden er der indrettet en flot plantevæg på ca. 6 x 14 meter, 4 stk. Spirii ladestandere, 12 overvågningskameraer, NOX Alarmsystem og meget mere.

Visualiseringer:
Enkelte fotos er visualiseret med udendørs beplantning, som ikke er anlagt eller medfølger.

Læs mere

Vil du vide mere?

Mads Faber

mfa@nordicals.dk

+4560177124

Frederiksberggade 18, 8600 Silkeborg

+4586804484

8600@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top