Nygade 34A, st. th.

Sagsnr. 863512

8600 Silkeborg

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

62 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

108.000 kr.

1.742 kr.

54.000 kr.

Hent prospekt

HYGGELIG BUTIK - NYGADE MED ATMOSFÆRE

Centralt beliggende og mange anvendelsesmuligheder

Butikslokalet er regulært og ganske enkelt og nemt at indrette og give sin egen hyggelige stil og atmosfære. Har fælles overdækket indgangsparti med butikslejemålet til venstre. Ud mod Nygade er stort vinduesparti med gode udstillingsmuligheder.

I lokalet er der to vandtilslutninger, henholdsvist placeret i midten og bagerst i lokalet, hvor der også er adgang til et køkken samt videre ud i bagtrappe-rummet, hvor der ligger et toilet.

Ejendommen er del af de sammenbyggede og charmerende bygninger fra omkring år 1900. Nærværende er i 1984 moderniseret og facaden fremstår i stueplan pudset og blåmalet omkring de to butikker og indgangspartiet. Lejemålet har mod Nygade ét stort vinduesparti, som giver godt lysindfald til butikslokalet.

Lejemålet egner sig ikke til Take-away og salg af mad o.l.

Området: Nygade betragtes sammen med Tværgade som byens latinergader med et mangfoldigt og varieret udvalg af hyggelige og egenartede butikker, som spænder fra cafeer over gaveartikler til take-away og restauranter. Her ligger også flere frisører, antikvariater samt boghandlere. Ganske tæt på i den ene retning ligger Skoletorvet, som helt fra byens oprindelse har huset et par af byens skoler, Th. Langs og Kornmod. Med banegården og busstationen få hundrede meter væk ligger Nygade som både en aktiv handelsgade samt adgangsvej for gående og cyklende til og fra byens centrum.

P-forhold: Selve Nygade er sivegade med korttidsparkering ud for butikkerne. Bag Nygade ligger en af byens større offentlige p-pladser Bio's gård. I den østlige ende ligger Mejerigårdens p-plads og mod syd på Bindslev Plads en nyere anlagt p-kælder. Der er mulighed for at leje egen p-plads i ejendommens gård.

Læs mere

Pernille Laustsen Gram

plg@nordicals.dk

+4561140484

Frederiksberggade 18, 8600 Silkeborg

+4586804484

8600@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top