Erhvervspark Silkeborg, Randersvej 2A, 1. Øst

Sagsnr. 862351

8600 Silkeborg

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

Leje

267 m²

A2010

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

265.665 kr.

995 kr.

158.198 kr.

20.025 kr.

75 kr.

Hent prospekt

ERHVERVPARK SILKEBORG - ETAPE 1

KUN 267 M² PÅ 1. SAL TILBAGE

Særdeles eksklusive lokaler på forreste række ved Silkeborgmotorvejen

Markant ejendom i flot arkitektonisk stil, hvor facaden fremstår smuk og skulpturel. Flyt din virksomhed ind i Erhvervspark Silkeborg og få alle fordelene bl.a. let tilgængelighed og synlighed. Derudover er ideen bag ejendommen at der skal opnås synergi ved anvendelse af flere virksomheder, hvor der er fælles kantine og konferencelokale.

Indgangspartiet til ejendommen er udført i Tombak metal, som giver adgang til den imponerende flotte lobby. Her er gulvet udført af glas med lyseffekter, samt udsmykket med planter og træer. Endvidere plantevæg i hele loftshøjden, der fører op til 2. sal. Elevator til ejendommens etager er placeret midt for i lobbyen.

Stueplan indeholder også fælles kantine med anretter-køkken, konference- og mødelokale, samt toiletfaciliteter.

Etagen er indrettet med en kerne af toiletter, the-køkken i HTH elementer, teknikrum, rengøringsrum og serverrum, som er fælles med nabolejeren. Lejemålet er indrettet som et stort kontorlandskab og mødelokale/kontor. Kontorarealerne overtages med gulvtæpper, og lejer kan efter behov opsætte skillevægge.

Der er ventilation og køl på alle ejendommens etager.

Hele etape 1 er udlejet til Envision Energy Denmark ApS, der ønsker at fremleje overskydende arealer.

2. sal er udlejet til Better Banners, og den andel del af 1. sal er udlejet til Mms Nordic ApS.

Sikkerhed:
Der er installeret alarmanlæg med høj sikkerhed, hvilket bl.a. indebærer overvågning i lobbyen. Der er adgangskontrol ved indgangen samt til hver etage, hvor man via en app på smartphone kan åbne og låse dørene. Denne licens koster kr. 2.000.

Placering:
Erhvervspark Silkeborg er beliggende i erhvervskorridoren langs Silkeborgmotorvejen, hvor synlighed og tilgængelighed er nogle af nøgleordene. Området skal udvikles de kommende år, hvor der er mulighed for mange forskellige former for erhverv fx. engrossalg, hotel, konferencecenter, pladskrævende erhverv, indendørs fritidsformål og undervisningsformål.

Ejendommen er ikke kun placeret ved motorvejen, men også langs en trafikeret indfaldsvej til Silkeborg. Det giver ejendommen en markant synlighed i Silkeborgs nuværende og fremtidige bybillede. Derudover kun få hundrede meter fra JYSK ARENA samt det nye stadion JYSK PARK.

P-forhold:
Der er fri parkering for ejendommens lejere og deres kunder.

Der er installeret 2 standere til el-biler med plads til i alt 4 biler. Disse står til rådighed for hele ejendommens lejere og gæster.

Erhvervspark Silkeborg er baseret på 3-4 etaper, hvor denne bygning er 1. etape.

Læs mere

Evald Lützen

evl@nordicals.dk

+4523283801

Frederiksberggade 18, 8600 Silkeborg

+4586804484

8600@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top