Sensommervej 34A, Resenbro
8600 Silkeborg

Sagsnr. 864042

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.187 m²

3.222 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

8.400.000 kr.

7.077 kr.

8,36 %

831.701 kr.

701 kr.

141.427 kr.

119 kr.

INVESTERINGSEJENDOM MED FLERE LEJEMÅL

FULDT UDLEJET

God risikospredning.

Investeringsejendommen på Sensommervej 34 i Resenbro lige udenfor Silkeborg udbydes nu til salg. En karismatisk, velholdt og centralt beliggende bygning i Resenbro-området, lige ved siden af den altid travle REMA 1000. Med sin gode synlighed og parkeringsforhold, er der her tale om en ejendom med godt potentiale for den rette køber.

Silkeborg - herunder Resenbro - er konstant i udvikling, hvilket tiltrækker mange nye virksomheder og ikke mindst indbyggere.

Ejendommen er udlagt til flere lejemål, hvilket skaber risikospredning på flere lejere. Derved sikres en større finansiel stabilitet, og desuden tilbyder denne fleksibilitet en spændende mulighed for en varieret lejerprofil. Allerede nu er der to solide ankerlejere i form af Golfbox og Skibutikken, der begge er etablerede virksomheder med en stabil og loyal kundebase. Udover disse to er der en lokal frisør, klinik med laserbehandling og magnetterapi samt vinbutik. Der er dog et mindre værksted på 47 m², der i dag benyttes af sælger, men fremover vil være ledig for køber eller ny lejer. Her anslås en månedlig lejeindtægt på kr. 1.175.

Bygningens indretning er fleksibel, hvilket muliggør en bred vifte af forskellige virksomhedstyper, der potentielt kan huses i ejendommen. Det giver mulighed for at kunne imødekomme skiftende behov og ønsker fra nuværende og fremtidige lejere, og det øger chancerne for at holde ejendommen fuldt udlejet.

Et væsentligt salgspunkt for denne ejendom er dens placering i et område med mange forbipasserende. Beliggende lige ved siden af REMA 1000, der dagligt har en høj kundegennemstrøm, vil enhver virksomhed i denne bygning nyde godt af en naturlig og omkostningsfri eksponering til et bredt publikum.

Det skal også understreges, at Silkeborg er et attraktivt sted at drive virksomhed. Med sin blanding af natur og byliv, er området populært, ikke bare blandt de lokale, men også besøgende fra de omkringliggende områder. Det gør den smukke by til et pålideligt sted at investere i erhvervsejendomme.

Sensommervej 34 i Silkeborg er uden tvivl en god investeringsejendom. Den rummer en central placering og en god fleksibilitet, der gør den til en attraktiv mulighed for den rette investor.

P-forhold:
Der er gratis parkering lige foran ejendommen - en betydelig fordel for både lejere og deres kunder.

Læs mere

Vil du vide mere?

Frank Lerche

flc@nordicals.dk

+4540301183

Frederiksberggade 18, 8600 Silkeborg

+4586804484

8600@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top