Søndergade 24, st.
8600 Silkeborg

Sagsnr. 863988

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

228 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

273.600 kr.

1.200 kr.

136.800 kr.

6.000 kr.

26 kr.

LYST BUTIKSLOKALE I HJØRNEEJENDOM MED CA. 35 FACADEMETER

Beliggenheden er ideel, da ejendommen er placeret på hjørnet af den nyrenoverede gågade i Silkeborg nær Søndertorv og Markedsgade mod College 360. Du vil nyde godt af den store eksponering, som denne beliggenhed giver med hele 35 facademeter. De lyse lokaler og en moderne indretning vil appellere til både kunder og medarbejdere, og mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Lejemålet strækker sig over 228 m² og byder på et stort butikslokale samt en afdeling med to separate rum adskilt med glas. Det giver dig mulighed for at skabe forskellige oplevelseszoner eller mødelokaler i din forretning, alt efter dine behov og ønsker, eller mulighed for at sammenlægge til et stort butikslokale. Der er også et thekøkken og et toilet tilgængeligt.

Tidligere har ejendommen været udlejet til bl.a. Danske Bank og Bang & Olufsen, så anvendelsesmulighederne er mange og kan evt. anvendes til liberalt erhverv igen, såsom pengeinstitut (momsfrit) eller ejendomsmægler, eller måske endda til tapas og vinbar uden varm fødevareproduktion, efter nærmere tilladelse.

Beliggenheden er et af de store aktiver for denne ejendom. Søndergade strækker sig fra Torvet til det nyrenoverede Søndertorv, som er et grønt og indbydende torv med legearealer næsten lige overfor butikken. Dette skaber en attraktiv atmosfære og tiltrækker et stort antal besøgende. Du bliver her en del af et pulserende handelsmiljø, hvor der er noget for enhver smag.

Søndergade i Silkeborg byder på en imponerende mangfoldighed af butikker og restauranter. Fra tøjbutikker som Hunkemöller, Femilet, Marcus, Vero Moda og Skechers til andre store kædebutikker som Profil Optik, Telenor, YouSee og HiFi Klubben - din forretning vil være omgivet af et væld af shoppingmuligheder. Der er også lokale specialbutikker og restauranter som Habengut, andGOODS, Daruma Ramen, Simpel Osteria og den nyrenoverede Byens Fisk og Vildt. Silkeborg er endda blevet kåret som Danmarks bedste handelsby fra 2022 til 2024, hvilket understreger byens stærke position inden for detailhandel.

Silkeborg i vækst
Silkeborg er blandt landets stærkeste vækstbyer. Efter åbning af Århus-Silkeborg-Herning motorvejen i 2016 har befolkningstilvæksten i Silkeborg kommune været massiv, hvilket smitter positivt af på handelslivet og efterspørgslen på detailvarer og oplevelser i Silkeborg midtby, som følgende er kåret til Danmarks bedste handelsby. Søndergade 24 er din mulighed for at blive en del af denne dynamiske handelsby. Med dens attraktive beliggenhed, rummelige lokaler og nærhed til et pulserende handelsmiljø, er denne butik oplagt for dig, der ønsker at etablere eller udvide din forretning.

Lejemålet er momsfrit.

Overtagelse:
I samarbejde med lejer isættes ny indgangsdør ligesom væg mellem bagindgang og garderobe eventuelt fjernes.

Lejemålet overtages med nybehandlet gulv samt i nymalet stand. Lejemålet er ledigt til overtagelse efter nærmere aftale.

P-forhold:
Der kan tillejes 1 stk. parkeringsplads til kr. 350 pr. måned.

Læs mere

Vil du vide mere?

Morten Snitkjær Damm

msn@nordicals.dk

+4540434699

Frederiksberggade 18, 8600 Silkeborg

+4586804484

8600@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top