Løvenørnsgade 25
8700 Horsens

Sagsnr. 115384

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

4.985 m²

5.790 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

49.995.000 kr.

10.029 kr.

310.392 kr.

62 kr.

Domicilejendom i Horsens midtby

Eksklusiv domicilejendom beliggende i den eftertragtede midtby i Horsens.

Det er med stor glæde, at vi præsenterer Løvenørnsgade 25 - en sjældent udbudt ejendom, der i mange år har fungeret som SKAT's domicil i Horsens. Med en imponerende størrelse på 5.000 m² kontorlokaler fordelt over 4 etager åbner denne ejendom op for en bred vifte af muligheder.

Ejendommen nyder godt af en central beliggenhed i hjertet af byen, tæt på banegården og i umiddelbar nærhed af byens pulserende midtby. Den er ideel som firmaets domicil med sin attraktive placering. Der er desuden mulighed for opdeling af lokalerne etagevis, således at separate arbejdsområder kan etableres efter behov.

Ejendommen rummer spændende perspektiver for projektudvikling. Med sin enestående beliggenhed i et område, der oplever betydelig udvikling med adskillige bolig- og erhvervsprojekter samt uddannelsesinstitutionen Campus, er det oplagt at lave et bolig- og studieboligprojekt.

Løvenørnsgade 25 giver dig nem adgang til hele byens centrum inden for få minutters gang. Her kan du nyde bekvemmeligheden ved nærhed til Horsens Banegård, den nye Campus, det livlige gågadeområde med et bredt udvalg af butikker, indkøbscentret med Bilka samt den nyligt renoverede havnefront.

Den rummelige ejendom strækker sig over 4 etager og tilbyder en BBR-areal på imponerende 4.985 m². Yderligere faciliteter omfatter 90 m² garager, lagerplads og et cykelskur samt gode parkeringsforhold for både medarbejdere og besøgende.

Bygningen, opført i 1994 med fokus på kvalitet og holdbarhed, præsenterer sig pænt med et velplejet murværk og zinkinddækninger.

Indvendigt byder ejendommen på en fleksibel planløsning med lette vægge. Der er laminatgulve og hvide klinkebelægninger i toiletfaciliteterne. På øverste etage forefindes en kantine. Vinduespartierne sikrer et behageligt lysindfald og en indbydende atmosfære.

Læs mere

Vil du vide mere?

Bo Pinholt

bpi@nordicals.dk

+4523402909

Vitus Berings Plads 6, 8700 Horsens

+4576282610

8700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top