Rådhustorvet 4, st. th.
8900 Randers C

Sagsnr. 7308R

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

216 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

199.800 kr.

925 kr.

99.900 kr.

Hermed udbydes et flot og højloftet forretnings-/kontorlejemål

i den tidligere Handelsbank-bygning fra 1907, der troner majestætisk over Rådhustorvet.

Ejendommen er opført i en usædvanlig solid stil og i særdeles høj kvalitet, herunder bl.a. et smukt dekoreret indgangsparti med solid fordør og en flot opgang med marmortrappe.

Ejendommen er indrettet med to nye og moderne restauranter i den høje underetage, to kontorlejemål i stueetagen dels udlejet til et advokatfirma og dels dette ledige lejemål, samt tre etager med hver to luksuslejligheder, der alle er udlejede.

Der er adgang direkte fra Rådhustorvet samt fra handicapvenlig adgang i ejendommens gård.

Fra den flotte opgang er der indgang til lejemålet via dobbeltdøre med glaspartier p.t. med mattering.

Lejemålet er indrettet med en entre med to glasdøre i direkte forbindelse med det store kontorrum, der har en loftshøjde på ca. 4 meter. Der er tre store vinduer mod syd mod Rådhustorvet, og oven over disse tre vinduer er der halvmåneformede vinduer. Der er således et særdeles godt lysindfald i rummet. Vinduerne er af træ og monteret med termoruder. Endvidere er der et chefkontor/møderum mod syd med vinduespartier magen til vinduerne i det store kontorrum.

Midt i det store kontorrum er der p.t. opsat en glasafskærmning i vinkel, og denne kan fjernes eller flyttes efter aftalt med udlejer.

Fra det store kontorrum er der adgang til et stor regulært frokostrum/møderum med nyt køkken, og med et stort sprosset plastvindue mod ejendommens gård, samt adgang til to renoverede toiletter og et lille depotrum/teknikrum.

Der er monteret krydsfelt, og fremført kabelbakker med udtag til arbejdspladser.

Fra frokostrummet er der udgang til ejendommens fælles bagindgang fra gården, hvor den handicapvenlig adgang er etableret.

Lejemålet har nye trægulve, og lofterne er beklædt med perforerede gipsplader (akustik) med indbyggede spots og loftslamper/pendler, der kan suppleres efter aftale med udlejeren.

Lejemålet leveres nyistandsat, samt ryddet og rengjort.

Lejemålet har senest været anvendt til lokalredaktion for Din Avis og før det Visit Randers (turistbureau), og vil være særdeles velegnet til forretningsformål og kontorformål, der ønsker en synlig og central placering i midtbyen.

Læs mere

Vil du vide mere?

Christian Wang Rosenkilde

chw@nordicals.dk

+4589153302

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top