Skolevej 1

Sagsnr. 5268R

8900 Randers C

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

756 m²

1.022 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.900.000 kr.

7.804 kr.

63.038 kr.

83 kr.

88.080 kr.

117 kr.

Hent prospekt

Nedsat 1,1 mio - Projektejendom til boligudlejning

Solid byejendom beliggende tæt på Randers midtby mellem Hobrovej og Rådmands Boulevard.

Ejendommen består af en hovedbygning mod Skolevej og en sidebygning i ejendommens gård.

Hovedbygningen er opført i røde teglsten og med saddeltage belagt med tagpap. Der er kviste mod gaden og mod gården med facader og flunker i vedligeholdelsesfrit zink. Tagrender og nedløb er ligeledes i zink. Vinduer er to- og trefags dannebrogsvinduer fra 2003 i alu/træ monteret med termoruder. Der er adgang via indgangsparti i bygningen gavl med trappeløb til 1. sal, og via trappe fra ejendommens gård til 1. sal og tagetagen.

Hovedbygningen er indrettet med kontorerhverv i stueetagen, p.t opdelt i to enheder med en let væg. Den største del af stueetagen har været udlejet til fysioterapi, men er brandskadet. Der er indvendig kældertrappe. 1. salen er en stor lejlighed med tre/fire store stuer og udgang til stor altan. Endvidere afsnit med tre værelser og stort badeværelse og sauna med tilhørende bad og toilet. De tre værelser er brandskadet som følge af brandskaden i stueetagen. Tagetagen er indrettet med seks værelser, nyt stort køkken, tekøkken og badeværelse. Der er en ikke-udnyttet del af tagetagen.
Hovedbygningen er ombygget og moderniseret i 2003 af køber og nuværende ejer, der selv har anvendt del af stueetagen, hele 1. sal, hele tagetagen og hele kælderen.
Der er delvis kælder med både udvendig og indvendig nedgang, og her er teknikrum med ny fjernvarme-unit, nyt stor bryggers med køkken og vaskeri, samt disponible rum.

Sidebygningen er i et plan og med et lille loftsrum, og er opført i røde teglsten og med forskudt saddeltag belagt med tagpap. Vinduer i den tomme del er som hovedbygningen, og vinduer og separat indgangsparti i den udlejede del er i plast monteret med termoruder.

Sidebygningen er opdelt i to enheder, således at en del hænger sammen med det brandskadede tidligere udlejede erhvervslejemål i forbygningen, og en del er erhvervslejemål på ca. 110 kvm udlejet til et malerfirma.

Ejendommens lukkede gård er fortrinsvis udlagt med sort ral til tilkørsel og parkering, flisebelagte arealer til ophold, cykelskur m.v.

Ejendommen tilkøres direkte fra Skolegade, der er ensrettet og med meget lidt trafik.

Ejendommen fremtræder i god vedligeholdelsesstand.

Køber overtager ejendommen i tom tilstand, bortset fra erhvervslejemålet i sidebygningen.

Ejendommen kan enten anvendes af køber til projektejendom til boligudlejning/ejerlejlighedssalg, eller anvendes af køber selv til beboelse/erhverv, og evt. udlejning af overskydende arealer.

Dele af ejendommens stueetage og 1. sal har været udsat for brand, og der foreligger en skadesopgørelse på kr. 1.042.000, der kan overtages af køber, således at køber selv kan foretage ny indretning og aptering.

Læs mere

Jesper Bruun Fangel

jef@nordicals.dk

+4589153300

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top