Danalien 1G, st.

Sagsnr. 2200333

9000 Aalborg

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

287 m²

A2010

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

287.000 kr.

1.000 kr.

143.500 kr.

19.637 kr.

68 kr.

Hent prospekt

Attraktivt erhvervslejemål

På hjørnet af Danalien og Sohngårdsholmsvej udlejes 287 m² særdeles attraktivt erhvervslejemål med markant indgangsparti i dobbelthøjde.

Lejemålet er med sin 270 graders glasfacade mod Sohngårdsholmsvej og Danalien særdeles eksponeret og meget synligt for de mange tusinde forbipasserende trafikanter hver eneste dag i Aalborg C.

Lejemålet, der siden 2018 været anvendt til vinforretning, har dobbelt loftshøjde på næsten 6 meter i store dele af lokalerne, hvilket giver et særdeles god rum fornemmelse for kunder og medarbejdere. Lokalerne er indrettet i rå og moderne stil og indeholder desuden to toiletter, kontor, køkken og lagerfaciliteter. Lejemålet er udstyret med køleanlæg (units).

Lokalerne vil være anvendelse til mange forskellige former for virksomheder. Det vil kunne anvendes som butik, men vil ligeledes være særdeles velegnet til café, restaurant, pizzaria, take-away koncept, klinikker eller kontor/butik for virksomheder indenfor liberalt erhverv - eksempelvis pengeinstitut, ejendomsmægler, revisions- eller advokatkontor eller anden type virksomhed indenfor rådgiverbranchen.

Udenfor lejemålet er der gode parkeringsmuligheder.

Nærmeste nabo er REMA 1000, som på Danalien har en af landets flotteste REMA 1000 forretninger. Med parkeringspladser lige udenfor døren er tilgængeligheden til dette lejemål særdeles god for kunder og besøgende.

Området har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og den kollektive trafik. Danalien er udpeget som et fremtidigt knudepunkt i forhold til den trafikale planlægning i midtbyen. Der passerer dagligt omkring 10.000 biler forbi lejemålet jf. trafiktællings tal fra Aalborg kommune. Samtidig er ejendommen beliggende med kort afstand til motorvejen og Aalborg Universitet.

Som det fremgår af billedmaterialet i nærværende lejeprospekt samt lokalplan 1-1-134 vil Aalborg Kommunes nye hovedtrafikforbindelse BRT bustracéet blive anlagt lige forbi nærværende lejemål. Området er således et nøgleområde for Aalborgs fremtidige udvikling. Med sin beliggenhed på hovedtrafikåren imellem Aalborg Universitet og selve Aalborg midtby forventes det, at tusindvis af unge mennesker vil færdes på strækningen hver eneste fremadrettet. Anlæggelsen af BRT-traceet forbi lejemålet er dermed med til at styrke kundeflowet og aktiviteten i området. Samtidig hermed udvikles nabogrunden på modsatte side af vejen til et eksklusivt og attraktivt boligområde. Området der tiligere blev anvendt af Aalborg Universitet til undervisningsformål er omdannet til boligområdet Parkbyen som åbner hele området op mod den gamle grønne golfbane og de rekreative områder.

Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale - og kan indrettes efter nærmere aftale med udlejer.

Læs mere

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top