Egeparken 6

Sagsnr. 7200110

9000 Aalborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

4.335 m²

370 m²

A2020

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

99.705.000 kr.

23.000 kr.

4,17 %

5.025.600 kr.

1.159 kr.

905.433 kr.

209 kr.

Hent prospekt

Attraktiv investeringsmulighed

På en af Aalborgs højeste placeringer på toppen af Sohngårdsholmsvej opfører Søren Enggaard A/S nye flotte ejer- og lejeboliger - projektet kaldes PARKBYEN. Der opføres samlet 5 boligejendomme, hvoraf de to ejendomme sælges som ejerlejligheder, og de resterende 3 ejendommen opføres til udlejning og kan købes samlet eller særskilt.

I nærværende prospekt præsenteres Egeparken 6, 9000 Aalborg, som indeholder i alt 4.335 m² boligetagemeter efter BBR fordelt på 46 velindrettede lejligheder i 13 etager.

Egeparken 6, 9000 Aalborg står klar til overtagelse og til lejernes indflytning pr. 01.06.2021.

Ejendommene opføres i totalentreprise af HP Byg A/S og afleveres turn-key og fuldt udlejet efter nærmere aftale med sælger. Ejendommene er tegnet af arkitektfirmaet Transform fra Aarhus og vil fremstå moderne og tidssvarende med murede ydervægge af teglsten.

Lejlighederne vil variere i spændet fra 75 - 112 m² med en gennemsnitlig størrelse på 94 m2. Ejendommen indrettes med mindre boliger til studerende og seniorer samt større lejligheder til unge par og familier. Lejlighederne opføres med store altaner til hver lejlighed (fra ca. 8 - 21 m²) og tagterrasser på ca. 50 m² for de øverste penthouse lejligheder. Ejendommen udstyres med elevator samt cykelparkering i stuen. Lejlighederne bliver indrettet i moderne nordisk stil og med sunde og vedligeholdelsesfrie materialer, således det tilsikrer et stabilt og langtidssikret lavt vedligeholdelsesniveau. Billederne i nærværende salgsmateriale er inspirationsfotos og referencefotos fra de to naboejendomme, som netop er færdigopførte. Der henvises til særskilt materialefortegnelse, som kan rekvireres hos Nordicals Aalborg.

Ejendommen er under opførelse i et allerede bebygget område, som primært anvendes til undervisning og beboelse. Her opføres Parkbyen med udsigt over Den Gamle Golfbane og Sohngårdsholmsparken og fra ejendommens øverste etager er der udsigt over hele Aalborg City og Limfjorden.

Mellem det eksisterende byggeri og de nye boliger etableres en blanding af tætte og åbne gårdrum. I grundens vestlige område etableres et ankomstområde, terrænparkering og et parkeringshus, hvilket vil frigive plads til de grønne opholdsområder. Mellem det nye boligbyggeri etableres ligeledes lommer med terrænparkering. Etableringen af de grønne områder og det eksisterende naturområde vil give en fornemmelse af at bo i parklignende terræn.

Parkering:
Parkeringen bliver løst således, at grundejerforeningen, som Egeparken 6, 9000 Aalborg bliver en del af, kommer til at eje parkeringshuset samt terrænparkering. Parkeringspladser udmatrikuleres dermed ikke særskilt og medfølger ikke i et direkte ejerskab af investor. Som investor og køber af Egeparken 6, 9000 Aalborg får man i stedet 46 stk. p-licenser, der evt. kan udlejes til lejerne. Der er således ikke "faste parkeringspladser" til hver lejer/ bolig men derimod "flydende parkering" på området. Der er indgået aftale med Apcoa,, således man som lejer med en p-licens er sikret at have en parkeringsplads tilknyttet. Parkeringen på ejendommen er anlagt ud fra Aalborg Kommunes dobbeltudnyttelsesprincipper. Ejer af ejendommen (eller administrator) opretter brugerne (lejerne) i Apcoas system, hvorefter der tilsendes bruger en mail. Det er således op til den enkelte bruger selv at vedligeholde systemet i forhold til registrering af bil.

Førstegangsudlejning af lejlighederne sker inkl. en p-plads uden særskilt betaling herfor.

Læs mere

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top