Egeparken 8

Sagsnr. 7200111

9000 Aalborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

5.434 m²

370 m²

A2020

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

124.982.000 kr.

23.000 kr.

4,18 %

6.306.415 kr.

1.161 kr.

1.132.460 kr.

208 kr.

Hent prospekt

Attraktiv investeringsmulighed

På en af Aalborgs højeste placeringer på toppen af Sohngårdsholmsvej opfører Søren Enggaard A/S nye flotte ejer- og lejeboliger - projektet kaldes PARKBYEN. Der opføres samlet 5 boligejendomme, hvoraf de to ejendomme sælges som ejerlejligheder, og de resterende 3 ejendommen opføres til udlejning og kan købes samlet eller særskilt.

I nærværende prospekt præsenteres Egeparken 8, 9000 Aalborg, som indeholder i alt 5.434 m² boligetagemeter efter BBR fordelt på 58 velindrettede lejligheder i 16 etager.

Ejendommene opføres i totalentreprise af HP Byg A/S og afleveres turn-key og fuldt udlejet efter nærmere aftale med sælger. Ejendommene er tegnet af arkitektfirmaet Transform fra Aarhus og vil fremstå moderne og tidssvarende med murede ydervægge af teglsten.

Lejlighederne vil variere i spændet fra 75 - 111 m² med en gennemsnitlig størrelse på 94 m2. Ejendommen indrettes med mindre boliger til studerende og seniorer samt større lejligheder til unge par og familier. Lejlighederne opføres med 1 altan til hver lejlighed og tagterrasser for de øverste lejligheder. Ejendommen udstyres med elevator samt cykelparkering i stuen. Lejlighederne bliver indrettet i moderne nordisk stil og med sunde og vedligeholdelsesfrie materialer, således det tilsikrer et stabilt og langtidssikret lavt vedligeholdelsesniveau. Billederne i nærværende salgsmateriale er inspirationsfotos og der henvises til særskilt materialefortegnelse, som kan rekvireres hos Nordicals Aalborg.

Ejendommen er under opførelse i et allerede bebygget område, som primært anvendes til undervisning og beboelse. Her opføres Parkbyen med udsigt over Den Gamle Golfbane og Sohngårdsholmsparken og fra ejendommens øverste etager er der udsigt over hele Aalborg City og Limfjorden.

Mellem det eksisterende byggeri og de nye boliger etableres en blanding af tætte og åbne gårdrum. I grundens vestlige område etableres et ankomstområde, terrænparkering og et parkeringshus, hvilket vil frigive plads til de grønne opholdsområder. Mellem det nye boligbyggeri etableres ligeledes lommer med terrænparkering. Etableringen af de grønne områder og det eksisterende naturområde vil give en fornemmelse af at bo i parklignende terræn.

Parkering:
Parkeringen forventes at blive løst således, at grundejerforeningen, som Egeparken 8, 9000 Aalborg bliver en del af, kommer til at eje parkeringshuset samt terrænparkering. Parkeringspladser udmatrikuleres dermed ikke særskilt og medfølger ikke i et direkte ejerskab af investor. Som investor og køber af Egeparken 8, 9000 Aalborg får man i stedet 58 stk. p-licenser, der evt. kan udlejes til lejerne. Der er således ikke "faste parkeringspladser" til hver lejer/ bolig men derimod "flydende parkering" på området. Parkeringsvagtordning etableres imellem grundejerforening og parkeringsfirma, således man som lejer med en p-licens er sikret at have en parkeringsplads tilknyttet. Parkeringen på ejendommen er anlagt ud fra Aalborg Kommunes dobbeltudnyttelsesprincipper.

Læs mere

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top