Gravensgade 4, st. th.

Sagsnr. 2200832

9000 Aalborg

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

128 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

230.400 kr.

1.800 kr.

115.200 kr.

5.800 kr.

45 kr.

Hent prospekt

I hjertet af Aalborg

Med central placering i Gravensgade 4 ligger dette spændende og velindrettet butikslejemål på 128 m² nær den nye Budolfi Plads. Lejemålet har senest været anvendt af Georg Jensen brandstore.

Lejemålet fremstår som et attraktivt og åbent butikslokale med gode indretningsmuligheder, og lokalets hjørnefacade/vinduesparti giver gode udstillings- og eksponeringsmuligheder. Herudover forefindes mindre baglokale og velfærdsfaciliteter.

Lejemålet har i den seneste årrække været udlejet til den landsdækkende forretning Georg Jensen.

Lokalet fremtræder moderne og præsentabel, hvorfor lejemålet i sin helhed danner grundlaget for at skabe en velfungerende forretning. Kælder medfølger vederlagsfrit.

Det bemærkes særskilt, at lejemålets nuværende inventar, som er af højeste kvalitet og monteret i forbindelse med Georg Jensens indretning af butikken kan overtages af lejer efter nærmere aftale.

Gravensgade er kendetegnet med mange velbesøgte specialforretninger, herunder bl.a. Freja Skind, Vangsgaard, NOA NOA, B. Young, optiker Ganer og De Karl samt La Bonta m.fl.

Området nær lejemålet er velforsynet med offentlige transportmuligheder, ligesom der findes gode parkeringsforhold i nærheden.

Lejemålet har via sin hjørneplacering stor synlighed i Gravensgade og har mange anvendelsesmuligheder herunder til café eller detailforretning. I 2011 blev Gravensgade en Grøn Gade, som har stor fokus på miljø og energi.

Læs mere

Nikolaj Kjelder

nik@nordicals.dk

+4561365735

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top