Skibsbyggerivej 5
9000 Aalborg

Sagsnr. 4221216

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

500 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

625.000 kr.

1.250 kr.

312.500 kr.

125.000 kr.

250 kr.

Udvikles til en klimavenlig flerbrugerejendom

BEMÆRK:
"Den angivne husleje er et eksempel - lejepriserne kan variere i forhold til beliggenheden i ejendommen. Der henvises i øvrigt ~til lejeprospektet, som kan downloades eller rekvireres hos Nordicals."

VELKOMMEN TIL SKIBSBYGGERIVEJ 5
Vi har glædet os til at præsentere markedet for denne spændende 7.006 m² store kontorejendom placeret i et af Aalborgs absolut mest attraktive erhvervsområder, nærmere bestemt området omkring Østre Havn. Denne ejendom er en markant og kendt erhvervsejendom i Aalborg. Ejendommens arkitektonisk stringente og eksklusive udtryk kombineret med den markante adresseangivelse bestående af de 15 neon bogstaver og husnummer på taget, som lyser op på facaden, har gjort ejendommen kendt og synlig i bybilledet i Aalborg.

Ejendommen er ultimo 2022 solgt til et ejendomskonsortium primært bestående af fire danske pensionskasser og drevet af Kristensen Properties fra Aalborg, som udover at være medejer også skal stå for ejendommens drift, udvikling og management.

Nordicals Aalborg har fået fornøjelsen af i samarbejde med Kristensen Properties at stå for udviklingen og udlejningen af ejendommen.

UDVIKLES TIL EN KLIMAVENLIG EJENDOM
Ejendommen er oprindeligt opført i 2003 og tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Ejendommen blev opført som en del af Statens ejendomsportefølje, og nu udvikles den til en topmoderne og klimavenlig flerbrugerejendom med både miljø og fællesskabet som de centrale fokusområder.

Den kommende flerbrugerejendom byder på fælles faciliteter og fleksible indretningsmuligheder.

Ejendommen bliver uden tvivl én af de absolut bedste og mest attraktive kontorejendomme i hele Region Nordjylland - målt på arkitektur, indretning, beliggenhed, fleksibilitet, klima og synlighed.

INTERESSERET I ET LEJEMÅL
Kontakt Nordicals Aalborg på 98 13 40 00, hvis muligheden for at blive en del af denne spændende flerbrugerejendom på Østre Havn har vakt din interesse. Vi kan være behjælpelig med sparring og rådgivning omkring de mange og fleksible muligheder, som ejendommen tilbyder, ligesom vi på samme måde kan hjælpe dig med at vurdere mulighederne for driftsoptimering ved at vælge et kontorlejemål med fokus på energioptimering og arbejdsklima.

Læs mere

Vil du vide mere?

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top