Ved Stranden 10

Sagsnr. 4210342

9000 Aalborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.167 m²

1.070 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

35.000.000 kr.

29.991 kr.

162.013 kr.

139 kr.

Hent prospekt

Domicilejendom sælges via tilbudsgivning

NB !! DEN OPLYSTE KONTANTPRIS ER EN FORVENTET MINIMUMSPRIS EKSKLUSIV PRISTILLÆG FOR 15 STK. P-PLADSER!

For Alm. Brand Ejendomsinvest A/S udbydes en af Aalborgs mest ikoniske og markante cityejendomme opført i nyere tid i Aalborgs midtby.

Ejendommen blev opført af sælger som domicil og regionskontor i 2000, og har indtil for kort tid siden været anvendt til samme.

I forbindelse med Alm. Brand flytter til nye lokaler i Østre Havn i Aalborg ultimo 2021 udbydes ejendommen nu til salg.

Ejendommen udbydes til salg via budgivning, idet sælger ønsker at sikre sig, at alle potentielt interesserede købere er stillet identisk i forhold til købsmulighed på denne unikke ejendom.

Nordicals Aalborg varetager udbuddet på vegne af sælger, og enhver interesseret budgiver kan rette henvendelse til Nordicals Aalborg med henblik på at få adgang til digitalt datarum indeholdende ejendommens dokumenter.

Enhver budgiver opfordres til at kontakte Aalborg Kommunes By & Landskabsforvaltningen med henblik på at få en dybere indsigt i ejendommens fremtidige muligheder og eventuelle udviklingsmuligheder.

Der vil efter nærmere aftale kunne arrangeres fremvisning og gennemgang af ejendommen for interesserede købere. Kontakt Nordicals Aalborg herom.

Ejendommen er en markant erhvervsejendom anvendt til kontordomicil for Alm. Brand i bybilledet i Aalborgs absolutte centrum. Beliggenheden kan ikke blive meget bedre med sin markante synlighed, og tilgang til parkering bag ejendommen (ca. 15 p-pladser), og udsigten over Jomfru Ane Parken og Limfjorden fås ikke bedre i Aalborg. Der er således tale om en ikonisk bygning på en A+ beliggenhed i Aalborg.

Ejendommen er opført i år 2000 på en 1.070 m² hjørnegrund.

Ejendommen indeholder 1.167 m² erhvervsarealer fordelt på 3 etager med tilhørende kælder på 153 m². Kontakt Aalborg Kommunes By- og Landskabsforvaltning for at høre nærmere om mulighederne for udvikling af ejendommen.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar med murede facader i teglsten og store vinduespartier og med fladt tag. Ejendommen er inddelt med kontorer og møderum i varierende størrelser og storrumskontorer på alle etager. Ejendommen indeholder elevator og stueetagens arealer indbyder til kundekontakt, hvor virksomheden ønsker at møde kunderne i øjenhøjde.

Ejendommen er i dag omfattet af lokalplan 10-051 - Limfjordshotellet mm., som giver anvendelse til:

Udvalgsvarebutikker (maks. 450 m² bruttoetageareal)
Hotel og restaurant
Klinikker og kontorer og service
Kulturelle formål og fritidsformål

Ejendommens anvendelsesmuligheder er mange, og uanset om man ønsker byens mest fremtrædende og velbeliggende kontordomicil, eller om man går med tanker om at anvende ejendommen til luksushotel, klinik eller lignende, så er det her ikke bare en god mulighed - det er Aalborgs bedste mulighed!

Samtidig er det en unik mulighed for den veldrevne rådgivningsvirksomhed for at konvertere en lejeforpligtelse til en opsparing i egen fast ejendom. Yderst sjældent udbydes denne form for kontorejendomme i markedet, og derfor vil dette være en spændende mulighed for kontorvirksomheder.

Ejendommen rummer givetvis også eventuelle udviklingsmuligheder. I forhold til den fremtidige anvendelse, plangrundlag og udbygningsmuligheder på ejendommen, skal budgiver forinden afgivelse af bud selv rette henvendelse til Aalborg Kommune for at afklare dette, idet bud på ejendommen skal afgives uden forbehold.

Læs mere

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top