Vesterbro 48, ST.
9000 Aalborg

Sagsnr. 4181205

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

190 m²

195 m²

D

Velbeliggende og synlige butiks-/kontorlokaler udlejes

Særdeles velbeliggende og meget synlige butikslokaler i stueplan udlejes. Lejemålet har de sidste år været udlejet til ejendomsmæglerbutik, og vil være særdeles velegnet til lignende typer Lejer, som ønsker markant synlighed ved Aalborg mest trafikerede hovedvej.

Lejemålet er i alt 190 m² fordelt på 129 m i stueplan og 61 m² i kælder. Stueplan består af lyse lokaler med store facadevinduer, og et markant indgangsparti til lejemålet. Lejemålet er indrettet et stort og indbydende lokale med plads til adskillige arbejdsstationer. Derudover forefindes der et nyere the-køkken med spiseplads til medarbejder, velfærdsfaciliter og mindre baglokaler. Kælderen er indrettet med arkivrum/- opbevaringsrum i forskellige størrelser, og tidligere Lejer har netop anvendt kælder til arkiv.

Lejemålet kan ideelt set anvendes til butik herunder ejendomsmæglerforretning, kontor eller klinik, og lokaler fx også tidligere været til konro for reklamebureau- og rejsebureau.

Lokalerne opnår via sine markante facadevinduer god synlighed ud mod Vesterbro, og dermed vil kommende Lejer opnå meget eksponering fra de tusindvis af forbipasserende mennesker.


Lejemålet er beliggende tæt på Budolfi Plads, som er pt. nyopføres som et spændende byrum med grønne arealer, dagligvarebutik, restauranter/cafeer

Der er stor offentlig parkeringsplads under 100 meter fra lejemålet. Ligesom der bliver parkeringshus under Budolfi Plads.

Infrastruktur
* Afstand til Aalborg Lufthavn 6 km
* Afstand til motorvejsnettet 2,4 km
* Afstand til banegården / Aalborg Busterminal 0,6 km
* Afstand til busstoppested 0,2 km

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Nikolaj Kjelder

nik@nordicals.dk

+4561365735

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top