Marshalls Alle 11 - 57
9220 Aalborg Øst

Sagsnr. 7230631

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.400 m²

5.724 m²

A2015

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

57.100.000 kr.

23.792 kr.

4,14 %

2.920.560 kr.

1.217 kr.

576.452 kr.

240 kr.

Attraktiv investeringsejendom på 24 rækkehuse

Nordicals Aalborg er af sælger tilknyttet som rådgiver og erhvervsmægler i forbindelse med salget af nærværende 24 rækkehuse udstykket som enkeltparceller, som sælges i en samlet selskabshandel via købet af anparterne i Malle 3 ApS.

Boligerne er smukt beliggende i et af de mest naturskønne områder få minutters kørsel fra Aalborg Centrum, tæt ved Aalborg Universitet, tæt ved Aalborgs nye Universitetshospital, og i et af Aalborgs vel nok mest spændende boligkvarterer i rivende udvikling bag Gigantium. Området er endvidere tæt på hele området omkring Gug Alper, hvor villaer i topklasse er opført igennem de sidste 10 år.

Byggeriet af disse arkitekttegnede rækkehuse fandt sted i 2018, hvor boligerne oprindeligt blev opført med henblik på salg til private. Byggeriet blev dog i stedet udlejet og fremstår i en sjælden set kvalitet, hvor der er tænkt grundigt over de indvendige planløsninger, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Alle boligenheder er opført i et arealmæssigt interval på mellem 83 m² og 110 m², og alle boliger har egen p-plads og hyggelige terrasser og redskabsrum.

Der er i alt 9 stk. 1-plans rækkehuse indrettet som 3-værelses boliger, og 15 stk. 2-plans rækkehuse indrettet som 4-værelses boliger. Husene er som nævnt udstykket som enkeltparceller og indgår i en fælles grundejerforening, og de udvendige områder er etableret med grønne områder og parkering. Her får lejerne en bolig i et hjemligt og hyggeligt område, hvor alle boligerne er orienteret mod hinanden. Det skaber et hyggeligt byrum imellem boligerne er designet af landskabsarkitekter med fokus på at skabe et miljø, som giver beboerne hyggelige og impulsive stunder i trygge og nære omgivelser.

Boligerne er stilrene og funktionelle, og indrettet efter tidens trend, og opført med ekstra fokus på detaljen. I alle boligerne uanset type er der lagt vægt på husets hjerte - køkken/alrummet, hvor de store vinduespartier gør, at beboerne får naturen helt tæt på. Alle boliger har egen terrasse og egen have.

Ejendomme vil i fremtiden enkeltvis være oplagte i frasalg til private.

I nærværende salgsteaser præsenteres boligerne kort, og investeringsmulighedens grundlæggende oplysninger og data fremgår. Og ved nærmere interesse kan der gives eksklusivt adgang til datarum for ejendommens samlede dokumenter.

Idet ejendommene handles via selskabshandel kan der via Nordicals Aalborg rekvireres en estimeret overtagelsesbalance på selskabet. Denne udfærdiges af Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Beierholm.

Besigtigelse og uddybende materiale
Interesseret i høre mere? Nordicals Aalborg varetager salget på vegne af sælger, og enhver interesseret kan kontakte Nordicals Aalborg for at modtage uddybende materiale, en fremvisning eller en uforpligtende snak om investeringsmuligheden.

Læs mere

Vil du vide mere?

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top