Svendborgvej 21

Sagsnr. 1200411

9220 Aalborg Øst

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

825 m²

3.187 m²

A2010

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

6.000.000 kr.

7.273 kr.

65.305 kr.

79 kr.

Hent prospekt

Attraktiv erhvervsejendom

I 2014 er denne moderne og tidssvarende erhvervsejendom på 738 m² opført af sælger til eget brug. Efter nogle gode og succesfulde år er sælgers tømrer- og snedkervirksomhed vokset ud af lokalerne og har behov for mere plads. Sælger igangsætter således i forbindelse med salget af nærværende ejendom nyt byggeri på nabogrunden, hvor der opføres nyt domicil og større lager- og værkstedsfaciliteter.

Ejendommen er opført i betonelementer med built-up tag belagt med tagpap og ovenlysvinduer. Både udvendigt og indvendigt fremstår ejendommen særdeles velholdt, og det er tydeligt, at ejendommen har været anvendt af ejer, og dermed stadig fremstår som en ny ejendom.

Ejendommen entreres via indgangsparti med trappe til førstesalen, hvor der er indrettet storrumskontor, chefkontor, mødelokale og hyggeligt opholdsrum samt loungemiljø. I ejendommens stueetage er der indrettet flot kantine, kundetoilet, omklædningsrum med toilet og badefaciliteter samt stort fitnessrum. Ejendommen er indrettet moderne med gipslofter, gulvbelægning i kombination af trægulve og klinkegulve. Derudover er der installeret køleunits i kontorafsnittet - og ejendommens ovenlysvinduer skaber et skønt og behageligt arbejdsmiljø.

Fra velfærdsafsnittet er der direkte adgang til lager- og værksted på ca. 320 m², hvortil der er adgang ud i terræn via 2 store porte (4,8 m x 4,8 m). Grunden er befæstet med SF-sten, indhegnet og foran ejendommen er grunden belagt med græs.

Der er endvidere opført en mindre bygning på 87 m² til biler, trailer mv.

Der er kort sagt tale om en særdeles attraktiv ejendom, som vil kunne være anvendelig for mange forskellige typer af virksomheder og brancher.

Forhør nærmere om evt. mulighed for yderligere byggeri og udvidelse af ejendommen på grunden.

Er du virksomhedsejer med en opsparet kapital, og er du træt af negative renter på indlån? Så er muligheden lige her for at udnytte de meget lave finansieringsrenter og købe en ejendom, hvor du fremover betaler husleje til dig selv.

Kontakt Nordicals Aalborg på 9813 4000 for at få en fremvisning af denne sjælden udbudte type af ejendom.

Læs mere

Mattias Manstrup

mam@nordicals.dk

+4524285101

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top