Havnegade 19, st.
9400 Nørresundby

Sagsnr. 3181014

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

170 m²

A2015

Erhvervsejerlejlighed på Aalborg Nordhavn

På et af byens mest markante og eksklusive udviklingsområder, Nordhavnen i Nørresundby, sker der i disse år en spændende og gennemgribende omdannelse fra industri- og havnemiljø til et hyggeligt, eksklusivt og attraktivt boligområde for såvel unge som ældre. Der opføres ungdomsboliger samt eksklusive ejerlejligheder, som har vist sig at sætte nye rekorder for priser for ejerlejligheder i Aalborg. Køberskaren er den kvalitetsbevidste køber som ikke vil gå på kompromis med hverken boligstandard eller udsigt. Området forventes i den kommende tid at blomstre yderligere med udviklingen og igangsætningen af Stigsborg Brygge området - og allerede nu er der stor tilstrømning af mennesker i området. Super Brugsen har åbnet stor attraktiv dagligvareforetning i området, og der er gode parkeringsmuligheder.

Ejerlejligheden, der er på 170 m², er beliggende i stueplan i et byggeri, som kommer til at indeholde boliger på de øvrige etager.

Ejerlejligheden er beliggende med udsigt til limfjorden og vil kunne anvendes til mange formål såsom detailbutik, cafe, bar, undervisning eller som kontor til virksomheder, som gerne vil have den helt rette location tæt ved vandet med et lækkert og inspirerende miljø lige udenfor vinduet.

Området på Nordhavnen bindes sammen med rekreative opholdsarealer, som gør hele området til et rart sted at opholde sig.

Ejerlejligheden overtages klar til købers indretning og særinstallationer, og forventes klar til overtagelse ultimo 2019.

Ejerlejligheden udføres med:

Vægge udføres som gasbetonvægge, dog udføres enkelte vægge som betonelementvægge af hensyn til bygningens stabilitet.
Indvendige døre er glatte celledøre i RAL 9010 hvid med lås og standard stålgreb.
Alle vægge i lejlighederne pletspartles og fuldspartles til plan overflade som hvidmales med glans 10, Der males med glans 20 over køkkenbordplade.
I toiletrum samt entre og i enkelte områder ved de primære rum udføres nedsænkede gipslofter, fri loftshøjde tilpasset nødvendige installationer ca.230 - 240 cm.
Lofter udføres som rockfon systemloft 60x60, med synlige skinner.
Gulv udføres med trægulv, dog med flise/klinker i toilet som type Evers Nordic
I rum med trægulve udføres hvidmalet fodliste i en højde på 6,7 cm.
Der monteres ballofix foran alle armaturer. Håndvaskarmatur som Grohe Eurosmart. Indbygningscisterner som Grohe med krom trykknap. Hængeskåle som Alterna O´dayli.
Der ud over bestykkes toilet med toiletrulle holder, reserve papirholder og håndklædekroge m.m. i samme overflade som armaturer.
Opvarmning udføres med gulvvarme
Der udføres udsugning for toilet/bad.
Der udføres ingen særinstallationer for cafe/erhverv.

Infrastruktur
* Afstand til Aalborg Lufthavn 5,2 km
* Afstand til motorvejsnettet 1,4 km
* Afstand til regionaltog - Aalborg Vestby st. 1,5 km
* Afstand til busstoppested 0,3 km

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Steen Royberg

sro@nordicals.dk

+4520134000

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top