Julius Posselts Vej 3C

Sagsnr. 3190715

9400 Nørresundby

Ejendomstype

Etageareal

Grund

310 m²

2.208 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.450.000 kr.

17.581 kr.

55.476 kr.

179 kr.

Erhvervsejerlejlighed med mange anvendelsesmuligheder udbydes til salg

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i stueplan i Horisonten - Nørresundbys mest spændende ejendomsprojekt nogensinde.
Horisonten udmærker sig ved at være Nordjyllands højeste byggeri indeholdende 166 unikke luksuslejligheder med udsigt over Aalborg, over Limfjorden og de grønne parkområder langs havnefronten i Nørresundby.

Området omkring havnefronten i Nørresundby har, igennem de seneste år, haft en hurtig og positiv udvikling, hvilket har integreret Nørresundbys havnefront som værende en del af Aalborg i såvel investorernes som i lejernes bevidsthed, og livet langs havnefronten i Nørresundby blomstrer.

Området omkring Lindholm Brygge, samt havnefronten generelt i Nørresundby, har igennem det seneste år præsteret nogle af de højeste salgspriser i hele Aalborg, og interessen fra såvel købere som lejere, for at bo på "Solsiden" af Limfjorden, er stor. Der bor således ca. 1.000 mennesker indenfor en radius af 300 meter på nærværende beliggenhed.

Nu har du muligheden for at blive ejer af denne spændende erhvervsejerlejlighed, som vil kunne anvendes til mange formål.

Erhvervsejerlejligheden er på i alt 310 m² og er indrettet med 245 m² i stueplan samt et indskudt dæk med adgang via spindeltrappe. Til ejerlejligheden medfølger 10 egne parkeringspladser.

Ejendommen er klargjort til restauration med gulvafløb, handicaptoilet og personalefaciliteter. Der er mulighed for at etablere ventilation og udsugning til køkkenet.

Som udgangspunkt bliver ejendommen leveret som "white box" hvilket betyder, at ejendommen overtages med færdiglavede gulve, vægge, lofter samt belysning og toiletkerne. Køber forestår for den generelle indretning af lokalerne inklusive udsugning m.v.

Købers indretning og ombygning kan evt. aftales med sælger og sælgers håndværkere, såfremt dette er et ønske fra køber.

Ejerlejligheden har store facadevinduer ud mod Lindholm Brygge og udgang til terrasse med mulighed for udendørsservering. Derudover er konkurrencen blandt spisesteder i Nørresundby minimal, hvorfor der i dag kun er få velfungerende restauranter i byen.

En spændende mulighed for at blive en del af Nørresundbys mest unikke og attraktive byggeri Horisonten.

Læs mere

Niels Voigt Guldbjerg

nvg@nordicals.dk

+4551289104

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top