Lindholmsvej 83
9400 Nørresundby

Sagsnr. 2190228

Ejendomstype

Etageareal

Grund

282 m²

682 m²

Fuldt apteret bageri i Nørresundby sælges

Fuldt apteret bageri i Nørresundby sælges.

Der har været drevet bageri fra ejendommen siden starten af 1970'erne og ejendommen er løbende ombygget og vedligeholdt. Den fremstår således i den som moderne bageri, med gode køle-/fryserum, bageri, personalefaciliteter samt butik.

Ejendommen sælges med alt inventar og maskiner således køber for få midler kan opstarte bageriet igen, enten med salg fra butikken eller alene som bageri.

Den har god og synlig beliggenhed på centralt i Nørresundby på Lindholmsvej i tæt bebygget beboelsesområde og med meget kort afstand til Forbindelsesvejen.

Købesummen fordeles som nedenstående:

Bygninger: 2.200.000 kr.
Inventar/maskiner: 300.000 kr.

Køber er bekendt med, at sælger er et konkursbo. Ejendommen sælges derfor uden ansvar for mangler af enhver art, såvel retlige som faktiske, dog bortset fra adkomstmangler. I tilfælde af adkomstmangel kan køber ikke kræve erstatning, men er alene berettiget til at hæve købet, for så vidt angår den eller de efter, som vanhjemmelen vedrører. Køber erklærer sig indforstået med ikke herudover at kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor sælger/ kurator/ eller skifteretten vedrørende købet, herunder retten til at hæve handlen, kræve afslag i prisen eller erstatning. Køber erklærer, at han i sin prisfastsættelse har taget højde for nærværende ansvarsfraskrivelse.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top