Bransagervej 30
9490 Pandrup

Sagsnr. 4171201

Ejendomstype

Etageareal

Grund

747 m²

17.326 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

280.125 kr.

375 kr.

93.375 kr.

18.000 kr.

24 kr.

Attraktive lokaler velegnet til elektronikproduktion m.v.

Erhvervslokaler beliggende i større erhvervsejendom overfor Jetsmark Hallen i Pandrup udlejes. Denne beliggenhed er en del af en veletableret erhvervspark i Pandrup.

Lokalerne er omrideligt opført til elektornikproduktion og er på i alt 747 m². Lejemålet har har senest været anvendt i forbindelse med et uddannelsescenter og kan således anvendes til mange forskellige formål. Lejemålet er beliggende i stueetagen. Indretningen består af diverse kontor/undervisningslokaler i varierende størrelser. Der er i forbindelse med lejemålet adgang til to atriumgårde, hvor lejer har mulighed for at benytte udenomsarealerne.

Den nuværende indretning vil være velegnet til kontor- og uddannelsesformål, men lejemålet vil dog forholdsvist let kunne omdannes til let produktion. Der er installeret antistatiske gulve i lejemålet og der forefindes gode strømforhold.

Ombygning af lejemålet kan ske efter nærmere aftale med udlejer Lokalerne fremstår i pæn og velholdt stand såvel indvendig som udvendig. Der er installeret ventilationsanlæg i ejendommen samt alarmsystem, hvor den fremtidige brug af alarmsystemet påhviler lejer.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder samt gode parkeringsforhold. Der er desuden mulighed for at justere lejemålets størrelser efter nærmere aftale med udlejer.

Ejendommen er beliggende i et veletableret industriområde, og der er gode tilkørselsforhold til både Aalborg, Aalborg Lufthavn samt motorvejsnettet.

Infrastruktur:
Afstand til Aalborg Lufthavn: 22 km.
Afstand til Aalborg Centrum: 27 km.
Afstand til motorvejsnettet: 20 km.
Afstand til busstoppested: 0,3 km.

Læs mere

Niels Voigt Guldbjerg

nvg@nordicals.dk

+4551289104

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top