Fabriksvej 6A
9640 Farsø

Sagsnr. L170156

Ejendomstype

Etageareal

Grund

5.567 m²

23.233 m²

Beliggende i veletableret industriområde

Lager-/produktionsejendom i veletableret industriområde i Farsø sælges.

Ejendommens samlede bygningsareal er på 5.567 m², hvoraf ca. 455 m² er indrettet som separat koldhal og 112 m² som administrationsafsnit beliggende på 1. sal.

I ejendommens hovedbygning, bestående af flere haller, er der indrettet et produktionsareal med traverskraner, udsugning til svejsning samt maskinværksted. Der er støbte gulve og en loftshøjde på 6-7,5 meter til kip. Derudover forefindes et lagerafsnit til reservedele samt værksted med tilhørende vaskehal. I værkstedet er der ligeledes traverskraner, udsugning samt afløb med olieudskiller. Endvidere er der placeret aluhejseporte på strategiske steder i produktions- og værkstedsafsnittet. Grundet indretning med de forskellige haller i hovedbygningen må det siges, at der er gode muligheder for opbevaring i ejendommen.

Forrest i bygningen forefindes desuden kontor og velfærdsafsnit, der bl.a. indeholder omklædningsfaciliteter, kantine, diverse kontorer samt møderum.

Ejendommen, der er beliggende på stort indhegnet grundareal på 23.233 m², omfatter 4 matrikler, hvilket åbner op for muligheden for opdeling af ejendommen til mindre enheder.

Der er gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.

Ejendommen er i dag udlejet til Nobia Denmark A/S som lejer ca. 1.925 m² lager. Lejer benytter lejemålet til lager i forbindelse med produktion på den anden side af Fabriksvej.

Time Export A/S lejer ca. 3.530 m² som benyttes til lager, produktion samt kontor og adminstration. Der er indgået en 5 årig lejeaftale med denne lejer, som ligeledes har option på nabolejemålet. Lejemålet til Time Export A/S er for nylig blevet istandsat med ny indrettede kontorer samt opgradering af produktionshaller, varmeanlæg m.v.

Ejendommen er velbeliggende i industriområde i Farsø på en sidevej til hovedvejen Nibevej/Hornumvej og med 1,5 km til Farsø by. Af omkringliggende virksomheder kan nævnes Outline Vinduer A/S, Farmas A/S, Uno Form, Danlift A/S samt Det Lille Slagteri K/S.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top