Håndværkervej 27

Sagsnr. 6180145

9700 Brønderslev

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.154 m²

6.771 m²

B

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

16.500.000 kr.

7.660 kr.

213.060 kr.

99 kr.

Hent prospekt

Domicilejendom på bedste placering i Brønderslev sælges

Spændende og yderst præsentabel domicil/investeringsejendom beliggende i veletableret erhvervsområde i Brønderslev udbydes nu til salg.Ejendommen er beliggende med en synlig placering ud mod trafikeret rundkørsel ved indkørslen til Brønderslev by og tilkørslen til E39.

Nord Energi, som i dag ejer og besidder ca. 1.000 m² i ejendommen, er indstillet på at forblive som lejer i en periode, eller fraflytte såfremt køber ønsker dette. Derudover er der ca. 1.000 m² kontor i 2 etager som står til købers disposition samt ca. 120 m² som er udlejet til SE Fibernet A/S.

Ejendommens bygninger er opført i 2007 og tilbygget i 2008. Ydervæggene er opført i beton elementer og taget er et fladt built-up med tagpap.

Kontorlokalerne, der er i to plan, er indrettet med en kombination af åbent kontorlandskab, cellekontorer og mødelokaler, direktionsafdeling samt kantine.

Fra hovedindgangen bliver man mødt af et flot receptionsområde i glas, hvorfra der er adgang til resten af stueetagen samt første salen via trappetårn og elevator.

Ejendommen er indrettet således at der forholdsvis let kan foretages opdeling i mindre lejemål som alle kan benytte fælles kantine. Således er der etableret centralt beliggende toiletkerner 4 steder i ejendommen. Derudover er ejendommen indrettet med ventilation og køl, alarmanlæg, fibernet, serverrum med køl og elevator.

Ejendommens lofter er lavet som akustiklofter, gulvene i ejendommen er en kombination af gulvtæpper og flotte klinker.

Der er særdeles gode parkeringsforhold lige udenfor ejendommen ligesom udenomsarealerne er velholdte.

Ejendommen er beliggende i veludbygget erhvervsområde i Brønderslev med ca. 400 meter til motorvejsnettet og ca. 27 km til Aalborg C. Ejendommens facade vender ud mod trafikeret indfaldsvej og rundkørsel, hvilket giver god mulighed for at skabe en høj profileringsværdi i form af eksempelvis skiltning.

Såvel udvendig som indvendig er ejendommen opført i kvalitetsmaterialer og fremstår i yderst velholdt stand.

Ejendommen og indretningen fremstår lyst og meget indbydende, og oser af kvalitet, hvilket gør det til en stor oplevelse at træde indenfor i denne flotte ejendom.

Læs mere

Niels Voigt Guldbjerg

nvg@nordicals.dk

+4551289104

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top