Ny Banegårdsgade 6
9700 Brønderslev

Sagsnr. 4221228

Ejendomstype

Etageareal

1.258 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

943.500 kr.

750 kr.

471.750 kr.

Lejemål fra 194 m² til samlet 1.258 m²

De tre erhvervslejemål er beliggende i stueplan i en markant og fremtrædende ny bygning, der med sin centrale placering på Brønderslev Ny Banegårdsgade, vil opleve en stor grad af eksponering.

Udover de tre lejemål indeholder byggeriet samlet set 48 nye boliger.

Med sin nærhed til hhv. busstation og banegård vil der dagligt opstå mange dynamiske og strejfende bevægelseslinjer over pladsen og forbi de tre lejemål.

Bebyggelsen består af to punktbebyggelser, der i basen forbindes af en samlende vinkelbebyggelse der omkranser byens fremtidige torveplads; et centralt beliggende opholdsområde, der fremtidigt vil fungere både som byen infrastrukturelle omdrejningspunkt, samlingssted for byens borgere - samt markere starten på Brønderslevs handelscentrum.

Udvælgelsen af materialer og sammensætningen af disse, er sket med udgangspunkt i den bygningsmæssige kontekst omkring Banegårdspladsen. Her findes en række ældre og historiske bygninger, hvor kvalitetsbevidste og detaljeorienterede materialevalg har defineret bygningen. Den overordnede tanke er med denne bygning den samme, hvorfor få men kvalitetsbevidste materialevalg medvirker til, at bebyggelsen integreres i byens nuværende arkitektur.

I udlægningen har tilgængelighed og transport været i fokus, hvorfor bevægelsen på tværs af området er indtænkt i arkitekturen. Nem adgang til parkering er holdt i områdets vestlige periferi, grænsende op til 2 af de 3 erhvervslejemål, mens det centrale torv holdes fri for biler. Bebyggelsesplanen skaber med sin udlægning af tilkørslen og parkering i periferien, et roligt og trygt miljø, hvor de bløde trafikanter er i højsædet. Der skabes dermed oplagte rammer for et centralt torv, hvor udeliv og arrangementer kan give karakter til området og byen.

Alle tre lejemål grænser op mod denne torveplads, og med rig mulighed for at skabe synlighed i gadebilledet.

De angivne interne opdelinger af de individuelle lejemålene skal ses som oplæg, og kan justeres efter lejers behov.

Kontakt Nordicals for yderligere oplysninger

Infrastruktur, afstand til:

Aalborg Lufthavn 31 km
Motorvejsnettet 4,1 km
Brønderslev Station 0,1 km
Busstoppested - lige ved lejemålet

Læs mere

Vil du vide mere?

Nils Gadensgaard

nga@nordicals.dk

+4551301111

Skibbrogade 3, 2. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top