Nørregade 31
9850 Hirtshals

Sagsnr. E3091

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

374 m²

235 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.495.000 kr.

3.997 kr.

37.880 kr.

101 kr.

Blandet bolig og erhvervsejendom i Hirtshals

Centralt beliggende ejendom i Hirtshals.

Nordicals Vendsyssel udbyder en spændende ejendom med blandet bolig og erhverv. Ejendommen er beliggende ud til rundkørsel ved Nørregade, her er der god trafik og en spændende lokation. Ejendommen er placeret midt i byen og derved er der kort afstand til det meste og et godt byliv i og omkring ejendommen.

Bygningen fremtræder præsentabel og med stor facadeværdi ud mod rundkørslen, hvor ejendommen får optimal synlighed og gode parkeringsfaciliteter. Facaden fremtræder delvist med store vinduespartier og træbeklædning. Ejendommen er med fladt tag og vinduer i træ. Ejendommen har gennemgået en delvis modernisering og renovering.

Erhvervslokale 1:
Tidligere anvendt til frisørsalon. Indeholder stort åbent lokale med dertilhørende disponibelt rum. Lokalet har en god vinduesfacade ud mod rundkørslen. Erhvervslokalet har gennemgået en større renovering, hvor der blandt andet er lagt gulve, skiftet lofter og indrettet til frisørsalon.

Erhvervslokale 2:
Tidligere anvendt til kaffebar. Indeholder stort åbent lokale med dertilhørende toilet. Lokalet har en god facade.
Bolig etage 1:
Lejligheden byder på stort bryggers, hvorfra der er adgang til badeværelse. Fra bryggers er der adgang til gang der giver adgang til stort køkken med dertilhørende stue. Endvidere er der fra gangen adgang til soveværelse, 2 gode værelser og 2 mindre disponible rum. Fra lejligheden er der direkte adgang til stor tagterrasse. Lejligheden er delvist moderniseret og renoveret.

Til ejendommen er der stor kælder, hvori der er kan laves en fordeling, således der er kan blive depotrum til brugerne af lokalerne.

Læs mere

Simon Wiehl

swi@nordicals.dk

+4521516368

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top