Baldersvej 9

Sagsnr. E3123

9900 Frederikshavn

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.728 m²

7.753 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.900.000 kr.

3.414 kr.

158.860 kr.

92 kr.

Hent prospekt

Attraktiv erhvervsejendom i Frederikshavn

Nordicals udbyder en spændende erhvervsejendom, der pt. anvendes til undervisningsformål for Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut. Ud over anvendelse til undervisning, kursus m.v. vil ejendommen være særdeles velegnet til domicil for større virksomheder eller som administration, kontor m.v.

Ejendommen er beliggende på en sidevej til Suderbovej i Frederikshavns vestlige bydel, i et blandet erhvervs - og boligområde grænsende op til parcelhuskvarter ved Gudekvarteret og få kilometer fra Kilden.

Ejendommen er opført i 1990 med build up tag, facader i betonelementer med søstens beklædning og vinduer i aluminiumsrammer. Bygningsmassen fremtræder i almindelig vedligeholdelsesstand. Til bygningen er der fine tilkørselsforhold med en præsentabel indkørsel med to aflukkede parkeringsområder, og en større del af området er indhegnet, og resten er tilsået med græs.

Det generelle indvendige materialevalg er vinyl gulve og akulofter med fast loftbelysning. Der er ventilation og ovenlysvinduer med motor i aula. Opvarmningen er fjernvarme, der styres fra teknikrum i kælder.

Indretning: Fra præsentabel indgang træder man ind i bygningens samlingspunkt, der er en stor aula (glasoverdækket atriumgård), hvorfra der er adgang til administration med åbent kontor landskab og 3 separate kontorer samt kopirum. I aulaen er der teknikergulv og nedsænket spiseplads ved siden af kantinen, der er i forlængelse af fuldt monteret industrikøkken med kølerum, hvor der også findes depot, forrum og toilet.

I bygningen findes endvidere fire store undervisningslokaler samt lokale indrettet til tågerum for nuværende ejer. Desuden er der toilet, omklædning og mødelokale.

I værkstedet er der port og støbt gulv samt test ventilationsanlæg (kaput) - depotrum 1 - depot 2 - mindre værksted - central kontrol (teknik) - stort lokale indrettet til ´butikscenter` testcenter for nuværende ejer - teknik rum - omklædning - toilet - depot.

I bygningens kælder er der styring til fjernvarme samt 4 ventilationsanlæg samt depotrum.

Ejendommen fraflyttes pr. overtagelsesdagen og er således ledig til købers brug.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top