Danmarksgade 53

Sagsnr. E2969

9900 Frederikshavn

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

942 m²

541 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.000.000 kr.

5.308 kr.

9,74 %

569.000 kr.

604 kr.

96.779 kr.

103 kr.

Hent prospekt

Attraktiv investeringsejendom i Frederikshavn.

Nordicals Vendsyssel udbyder en spændende udlejningsejendom, hvor butikslokalet er udlejet til Frederikshavn Boghandel på en lejekontrakt med længere uopsigelighedsperiode. På 1. etage er der indrettet med attraktive og højloftede kontorlokaler med tilhørende altan med udsigt til Frederikshavns smukke kirke, og lokalerne anvendes pt. af Engsig kontor som showroom, men der er mulighed for flere typer af anvendelse. Der er mulighed for at aftale lejegaranti i dette lejemål efter nærmere aftale. På 2. etage foreligger der byggetilladelse til omdannelse til boligformål, og etagen kan leveres klar til færdigmelding og udlejning. Den øverste etage står til købers disposition, og den rummer potentiale som kontor, webshop eller studio m.v.

Danmarksgade 53 fremtræder som en præsentabel og yderst velholdt bygning, opført tilbage i 1904, men hvor der er foretaget en gennemgribende renovering i 2006 både ude og inde med facader, vinduer og tagpap med listedækning. På den måde venter der ikke store udgifter i mange år.

Ejendommen er yderst interessant med en beliggenhed midt på gågaden i Danmarksgade i Frederikshavn, og atypisk for en strøgejendom har man gode parkeringsforhold på bagsiden af bygningen. På ejendommens bagside er der 7 parkeringspladser, hvorfra der er adgang til vareindlevering og butikkens lager i kælderen, hvilket sker fra niveaufri skakt.

Indretning:
Ud mod Danmarksgade er der store vinduespartier, og fra gågaden er der niveaufri afgang via rampe ind i butikken. Det store butikslokale fremtræder særdeles præsentabelt lig den resterende del af bygningen, og der er tilhørende kontor/vareindlevering og toilet. Fra indvendig trappe i butikken er der er der større repos, der er integreret i butikken.

Til ejendommens lokaler på de tre øverste etager er der adgang via trappeopgang fra Danmarksgade. Der er ligeledes lavet brandtrappe til 1. og 2. etage fra bygningens bagside, og dermed også terrasse med udsigt til Frederikshavn Kirke fra enhederne på 1. og 2. etage.

På 1. etage er der med lette vægge skabt et stort lokale, ligesom der er kontor, toilet, kantine samt stort showrum. Lokalerne fremtræder i samme stil som butikslokalet i stueplan, og gulve er gennemgående.

På 2. etage er beboelseslejlighed, som blot mangler færdigmelding. Etagen er pt. indrettet med et stort opholdsrum ud mod gågaden og i åben forbindelse med køkken, badeværelse og samt 2 fine værelser.

Øverste etage er pt. indrettet som disponibelt tagrum med skrå lofter og synlige bjælker og indeholder thekøkken i åben forbindelse med opholdsrum, badeværelse og disponibelt rum.

Opvarmning er fjernvarme.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top