Emilievej 13
9900 Frederikshavn

Sagsnr. E4181

Ejendomstype

Etageareal

Grund

519 m²

873 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.700.000 kr.

5.202 kr.

52.348 kr.

101 kr.

Emilievejs Slagterforretning til salg

Nordicals erhvervsmæglere udbyder hermed ejendommen, der har huset Emilievejs Slagter i Frederikshavn.

Opdraget omhandler et salg af bygningerne beliggende på Emilievej 13 i Frederikshavns midtby. Selve bygningsmassen står klar til indflytning for den rigtige køber, og ud over erhvervsarealerne overtages en beboelsesenhed, som pt. er udlejet.

For den helt rigtige profil kan der efter nærmere aftale være mulighed for overtagelse af aktiviteterne i Emilievejs Slagter, og der er således en enestående chance for at opstarte en velrenommeret slagterforretning med alt det fornødne til fortsat drift med værende inventar og løsøre og med et fortsat stort potentiale.

Emilievejs Slagterforretning er taget under konkurs på grund af personlige årsager, men forretningen har igennem en lang årrække re-præsenteret en moderne slagter med rødder i stolte traditioner, hvor alt var hjemmelavet - og med et stort udvalg i prima kødvarer og fremstilling af en masse varer i eget pølsemageri, blandt andet mange forskellige spegepølser, patéer og postejer samt et stort pålægssortiment.

Emilievejs Slagter har haft et godt ry i Frederikshavn, og forretningen var kendt for et stort udvalg af slagtervarer, delikatesse og oste, og med mange lokale har fundet vejen til forretningen på Emilievej til både hverdag og fest.

Hør mere omkring mulighederne hos ejendomsmægleren.

Læs mere

Vil du vide mere?

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 8 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top