Rimmensgade 8

Sagsnr. E2789

9900 Frederikshavn

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

331 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

331.000 kr.

1.000 kr.

165.500 kr.

32.402 kr.

98 kr.

Hent prospekt

Attraktiv trappeleje kan forhandles

Lejemålet har med sin placering på hjørnet af den trafikerede Parallelvej og gågaden Rimmensgade en meget stor og synlig facade for både gående og kørende trafik.

Lejemålet kan anvendes til alle former for forretning og er indrettet med et stort salgslokale og pæne personalerum m.v.
Den nuværende indretning kan evt. tilpasses ny lejers behov. Der er mulighed for at leje depotrum i kælderen.

Til lejemålet er der fine tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der er gode muligheder for offentlig transport med kun 10 min. gang til stationen.

Ejendommen er beliggende på Parallelvej, Rimmensgade og Hangaardsvej, som forbinder parkeringsområdet ved Parallelvej med passagen op til Danmarksgade, som er Frederikshavns lange hyggelige gågade.

I samme ejendomskompleks ligger bl.a. Sparekassen Vendsyssel, frisør, ejendomsmæglerkæden home, apotek, kommunal tandpleje, Yousee-butik og H&M m.fl. På det modsatte hjørne ligger Kop og Kande og Føtex m.v.

Frederikshavn har ca. 23.500 indbyggere, og byen har med sin smukke beliggenhed ved Kattegat og for enden af motorvej E45 både et stort opland og derudover mange turister. Byens centrum bærer præg af, at Frederikshavn som "Porten til Skandinavien" årligt besøges af anslået 5 millioner mennesker. Turisme er blevet en vigtig indtægtskilde for byen, så butiksfladen præges af specialforretninger side om side med de landsdækkende forretningskæder.

Gågaden ligger tæt på havnemiljøet, som blandt andet har daglige færgeforbindelser til Göteborg og Oslo. Herudover har Frederikshavn den fantastiske palmestrand og mange andre naturområder og kulturelle tilbud.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top