Holstvej 16

Sagsnr. E3102

9990 Skagen

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

261 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

240.000 kr.

920 kr.

Hent prospekt

Særdeles spændende lejemål i Skagen midtby.

Lejemålet på Holstvej 16 er beliggende på hjørnet af Holstvej og Østre Strandvej, og dermed får man en virkelig god facadeværdi. For den rigtige lejer er der mulighed for en optimal eksponering alene på baggrund af ejendommens placering.

En særdeles præsentabel bygning i Skagen stil med det karakteriske røde tegltag og de pudsede og gulmalede facader. Det indvendige materialevalg er gipslofter med akustik, og gulve er henholdsvis trægulve og vinyl i de oprindelige behandlerrum (kontorer).Der er tidligere været drevet tandlægeklinik fra adressen, men planløsningen åbner for mange andre anvendelsesformål, både som domicil, kontor- og behandlerfællesskab.

Lejemålet er beliggende i stueetagen og med følgende indretning: Entre - Kundetoilet - Reception og kontorlandskab - Teknikrum - Glasrum - Fordelingsgang - 5 kontorer - Direktørkontor - Boks - Serverrum - Køkken - Forrum - Personaletoilet.

Der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold med 2 parkeringspladser foran og 2 parkeringspladser bagved.

Opvarmningen er fjernvarme.

Om Skagen
Lyset. Maden. Malerne og strandene. Mange danskere har et forhold til Skagen, og landets nordligste by er da også en særdeles velbesøgt affære. Hundredtusindvis af turister lægger hvert tæt på to milliarder kroner i Skagen, som hver sommer femdobler sit befolkningstal. Målrettede indsatser har fået turismeindtægterne til at stige drastisk i de senere år, mens fiskeriet stadig står for en god del af de penge, byen og egnen lever af.

Skagen har altså en sund indtjening og et robust erhvervsliv, der også holder byen kørende, når turisterne er rejst hjem. Ud over turisme og fiskeri er det handel og de maritime erhverv, som byen og regionen satser på, og det er altså i farvandene omkring Skagen, at byens livsnerve ligger. Eksempelvis står en storstilet investering i Skagen Havn, med 192.000 nye kvadratmeter til fiskeri og følgeerhverv, klar i 2020. Med mange forventede arbejdspladser til følge.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top