Sct. Laurentii Vej 60A, Sct. Laurentii Vej 17A, Skråvej 6CD

Sagsnr. E2952

9990 Skagen

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

584 m²

G

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

11.385.000 kr.

19.495 kr.

6,16 %

812.804 kr.

1.392 kr.

124.188 kr.

213 kr.

Hent prospekt

Attraktiv ejendomsportefølje i Skagen - mulighed for byttehandel

Nordicals udbyder en attraktiv ejendomsportefølje med 4 butiksejerlejligheder i Skagen centrum.

Der er tale om en differentieret ejendomsportefølje med forskellige typer af beliggenheder og størrelser, men kendetegnet for alle er bygningernes gode stand og planløsning. Sælger kan være interesseret i en byttehandel.

To af ejerlejlighederne er beliggende i byens hyggelige butikscenter med indgang fra Viggo Hansens Plads midt på gågaden i Skagen. På torvepladsen foran de 2 butikker er der indenfor de seneste år skabt en virkelig hyggelig oase med bænke, gårdmiljø m.v. De nærmeste naboer er frisørsalon, tøjbutik, blomsterbutik m.v., og dermed er der garanti for et godt kundeflow også på en af gågadens mere tilbagetrukket placeringer. Skråvej 6C er på 150 m² og har været udlejet til Mission Afrika siden 2013. Det andet lejemål på Skråvej 6D står pt. tomt og er et regulært butikslokale på 147 m². Der kan være potentiale til at opføre udsigtsejerlejlighed på butikkens flade tag (1.sal). Til ejerforeningen er der tilknyttet parkeringspladser bag ved butikscentret.

Strygejernet er en historisk bygning i Skagen, hvor Ulrik Plesner har lavet tegninger til bygningens tilbygning i 1919. Sidenhen er ejendommen løbende renoveret, og butiksejerlejligheden på 116 m² i stueplan er yderst præsentabel med flotte Trip Trap skibsplankegulve og hvide fuldspartlede gipslofter. Trip Trap har tidligere haft til huse i butikken, men i dag er ejerlejlighed udlejet til tøjkæden Hr. og Fru B. Butikken emmer af æstetik og høj klasse, og den unikke bygning er med vinduespartier direkte ud mod hovedvejen i Skagen på hjørnet af Kroghsvej og Sct. Laurentii Vej, og dermed får man en ejendom med den bedst mulige synlighed og profilering med mange forbipasserende om året. Af kendte naboer i området kan nævnes Vodskov Bolighus, Skagen Ure, Skagen Museum, Krages Bageri og Slagter Munch. Der er offentlige parkeringspladser indenfor kort afstand.

Få meter fra springvandspladsen ved Kulturhuset Kappelborg finder man Sct. Laurentii Vej 60A, der har en AAA+ beliggenhed på gågaden i Skagen. I 2008 blev ejendommen gennemrenoveret i forbindelse med udlejningen til Imerco, der fortsat sidder til leje i lokalerne med uopsigelighed frem til d. 30. juni 2022. Ejerlejligheden er med sine 171 m² i stueplan et af få store lokaler i Skagens midtby, og generelt er butikken yderst præsentabel og indrettet efter lejers koncept. Alt i alt en gennemført ejerlejlighed på en byens attraktive beliggenheder.

Hør mere om denne attraktive ejendomsportefølje hos Nordicals Vendsyssel.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top