Peter Rom Christiansen

Peter Rom Christensen er partner og erhvervsmægler hos Nordicals Aalborg. Han har arbejdet i ejendomsbranchen siden 2013 og har været partner i Nordicals Aalborg siden 2022.

Hans arbejdsområde omfatter formidling af salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, med særlig ekspertise inden for investeringsejendomme og udlejning. Herudover har han erfaring med at håndtere nødlidende ejendomme og samarbejder i den forbindelse med flere pengeinstitutter.

Peter har en solid baggrund, der inkluderer en HD i Finansiel Rådgivning fra Aalborg Universitet og en uddannelse som statsautoriseret ejendomsmægler. Han har løbende opdateret sine færdigheder og kompetencer gennem kurser og uddannelsesforløb for at sikre, at han er på forkant med den seneste udvikling i branchen.

En af Peters største styrker er hans kreative og utraditionelle tænkning, som gør ham i stand til at tænke ud af boksen for at skabe innovative løsninger og muligheder for vores kunder. Han evner at se potentialet i komplekse og udfordrende udviklingsprojekter, hvilket gør ham til en værdifuld samarbejdspartner for vores kunder.

 

Kontakt Peter Rom Christiansen: 

Tlf.: +4593395050

Mail: Prc@nordicals.dk

Til top