Henrik Nikolajsen

Henrik Nikolajsen er direktør og medejer af Nordicals Sjælland P/S med en erfaren baggrund inden for ejendomshandel. Han har været aktiv i branchen siden 1993 og har opbygget en betydelig ekspertise og en bred vifte af kompetencer inden for fast ejendomsformidling. 

I løbet af sine mere end 30 års erfaring har Henrik Nikolajsen især specialiseret sig i erhvervssegmentet og har arbejdet med forskellige aspekter af ejendomshandel, herunder køb og salg af investeringsejendomme, udlejning, vurdering, syn og skøn, projektudvikling, sale & lease back transaktioner, retail, rådgivning og analyse. 

Henrik Nikolajsen har også en stærk ledelseserfaring og har fungeret som afdelingsleder i Holbæk, Roskilde og Slagelse, hvilket giver ham en solid forståelse for at lede salgsorganisationer og opnå resultater. 

Han er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar (MDE), og han har opnået MRICS-certificeringen, hvilket vidner om hans ekspertise og professionalisme inden for ejendomsbranchen. Ud over sin ejendomsuddannelse har han en økonom-uddannelse fra handelshøjskolen. 

Henrik er kendt for sin målrettede tilgang til opgaverne, hans stærke engagement og loyalitet over for sine klienter og projekter. Hans ekspertise kombineret med en kreativ og løsningsorienteret tilgang gør ham til en stærk samarbejdspartner for virksomhedens kunder. 

 

Kontakt Henrik Nikolajsen: 

Tlf.: +4540344292
Mail: hkn@nordicals.dk

Nordicals, Slagelse 

Tlf.: +4558501212
Mail: 4200@nordicals.dk

Sorøvej 9A 
4200 Slagelse

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top