Hos Nordicals Sønderjylland har vi forrygende travlt, og vi søger derfor en kvalitetsbevidst erhvervsmægler med et stort drive.

Vi arbejder med alt inden for salg, vurdering og udlejning af erhvervsejendomme i et af de mest dynamiske områder i Danmark, og vi er inde i en særdeles positiv udvikling, som du nu har mulighed for at blive en vigtig del af.

Du vil få et job med stor personlig frihed, spændende opgaver, en grundløn med provision samt pensions- og forsikringsordning.

Det er ikke afgørende, hvilken baggrund du har, men det er vigtigt, at du har stærke faglige og menneskelige kompetencer og med et stort erhvervsnetværk i Sønderborg- og Aabenraa-området. Vi søger kandidater, der tænker større og har mod til at træde frem på vegne af vores kunder.

Vi mangler dig, der sigter efter at blive en af de bedste inden for arbejdet med fast ejendom.

Du skal være indstillet på, at vejen dertil kræver vedholdenhed, selvstændighed, hårdt arbejde og dedikation. Du tænker kommercielt, du er motiveret af at skabe resultater, og så er du dygtig til at skabe og pleje netværk. I Nordicals har vi nemlig branchens stærkeste relationer.

Du bliver en del af et dynamisk team i en af Danmarks største erhvervsmæglerkæder med 24 forretninger over hele landet.

I stillingen kan der blive mulighed for at indtræde som partner.

Vi har en fri og munter omgangstone på kontoret, og vi er gode til at samarbejde både internt og med vores dygtige kollegaer rundt om i landet.

For nærmere information om jobbet, kontakt indehaver René Damkjær på red@nordicals.dk eller Hans Peter Poulsen på hpp@nordicals.dk eller ring på +45 2083 8518.

Send din ansøgning, CV og eventuelle referencer til hpp@nordicals.dk

og skriv ’ansøgning’ i emnefeltet.

 

Om Nordicals

Nordicals løfter markedet for erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark. Vi har internationalt netværk, et professionelt landsdækkende overblik og en unik lokal forankring med indgående markedskendskab. Med 23 forretninger over hele

Danmark og en Capital Markets-afdeling i København skaber vi resultater i et marked med stærk økonomisk vækst.

Nordicals analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender, fordi hver eneste investering, lejer eller ejendom skal skabe værdi og fremgang - uanset hvem kunden er. Vi er RICS-certificeret, og vi løser internationale

opgaver sammen med vores samarbejdspartner Savills, som er en af verdens førende mæglerkæder.

Til top