Ledige stillinger hos Nordicals

 

Nordicals København søger en ambitiøs erhvervsmægler til Lettings & Corporate Solutions

 

Nordicals København A/S er en dynamisk virksomhed i vækst og til vores afdeling Lettings & Corporate Solutions søger vi en resultatorienteret og kvalitetsbevidst profil, der kan indgå i et professionelt team og bidrage til at vækste udlejnings- og rådgivningsaktiviteterne.

Hvis du trives blandt ambitiøse og veluddannede medarbejdere med et indgående kendskab til erhvervsejendomme, og du får energi af at arbejde selvstændigt med håndtering af udlejningsprocessen af erhvervslejemål, herunder pitch, fremvisninger samt forhandlinger mellem parterne, så har vi jobbet til dig.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil være centreret om rådgivning og udlejning af erhvervsejendomme og lokaler i og omkring København. Din dagligdag vil bestå af selvstændigt udlejningsarbejde og dialog med eksisterende såvel nye kunder. Du får en fast forankring i et dedikeret team af specialister, hvor du ambitiøst arbejder efter fælles mål for afdelingen og hvor du vil opleve solid faglige sparring, stærkt samarbejde og et uhøjtideligt kollegialskab.

Dine arbejdsopgaver vil nærmere bestemt være følgende:    

  • Varetage hele udlejningsprocessen fra kommissionering til lejekontraktens indgåelse for erhvervslejemål i København og omegn.
  • Yde ejendomsrelateret rådgivning til virksomheder på strategisk og taktisk niveau.
  • Deltage i og forestå forhandlinger mellem lejer og udlejer og indgå lejeaftaler, herunder samarbejde og dialog med parternes øvrige rådgivere som f.eks. arkitekter og advokater.
  • Bidrage til fælles sparring omkring opgaver og kunder i afdelingen såvel som på tværs af afdelinger i virksomheden.  
  • Udvide afdelingens kontaktflade til ejendomsbranchen og det øvrige erhvervsliv i København.

Dine kvalifikationer

Du har som minimum nogle års erfaring fra markedet for erhvervsejendomme eller anden relateret branche, gerne med fokus på København, hvor du med succes har bevist, at du både kan skabe og fastholde kunderelationer og indgå lejeaftaler.

Derudover ser vi gerne:

  •  at din erfaring er suppleret af en økonomisk eller juridisk videregående uddannelse gerne på kandidatniveau, men uanset din baggrund er det vigtigt, at du har salgstalent og at du brænder for at gøre en forskel for de kunder, du arbejder for og det team du arbejder i.
  • at du er en energisk holdspiller, der har mod på at ”åbne nye døre” på markedet for erhvervsejendomme og samtidig sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde.  
  • at du besidder gode samarbejdsevner og kan kommunikere på både dansk og engelsk på et højt niveau, da vi ofte sammensætter projektteams på tværs af afdelinger, ligesom vi både samarbejder med lokale kontorer rundt i landet og med vores internationale partner Savills med hovedsæde i London.
  • at du er god til at prioritere dine opgaver, også når det går stærkt og arbejder målrettet efter at skabe de bedst mulige løsninger i tæt samarbejde med dine kunder.

Vi tilbyder

Du kommer helt tæt på de store ejendomstransaktioner i et af Københavns førende mæglerhuse, hvor du får et arbejdsliv med spændende udfordringer og stor personlig frihed. Du bliver en del af en flad organisation og dynamisk virksomhed hvor beslutningstagerne aldrig er langt væk og hvor ambitioner, faglighed og dedikation er en central del af vores kultur og vores succes.

Lyder jobbet og Nordicals som noget for dig, og mener du, at du har hvad der skal til? Så kan vi næsten ikke vente med at høre fra dig. Send ansøgning og CV hurtigst muligt til karriere@nordicals.dk

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Lettings & Corporate Solutions Jan Dahl på tlf. 3364 6534 eller jad@nordicals.dk.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

 

Til top