Nordicals Aalborg

Dygtig og struktureret sagskoordinator


Vil du være med til at sikre vores fortsatte vækst og placering som markedsledende erhvervsmæglerfirma?

Nordicals Aalborg er regionens største erhvervsmæglerfirma, og hvis du kan lide at arbejde i en virksomhed, hvor ambitionerne er høje og humøret er lige så højt – så er det formentlig nu, at du skal læse videre.
Vi søger nemlig en dygtig og struktureret sagskoordinator til sagsbehandling og dokumentudarbejdelse som udbygning af vores i forvejen stærke team.

Jobbet

Vil du arbejde tæt sammen med ledelsen og byens stærkeste team af erhvervsmæglere, i en ambitiøs virksomhed præget af medarbejdere med god humor, og trives du med at løse administrative opgaver på et højt fagligt niveau uden at miste overblikket? Så er det formentlig dig, vi leder efter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver med fokus på udarbejdelse af salgs- og lejeprospekter, lejekontrakter, købsaftaler og håndtering og strukturering af datarum i forbindelse med ejendomstransaktioner, annoncering, digitale platforme - og diverse ad hoc-opgaver. Du vil primært komme til at arbejde med:

  • C&B Erhvervsmæglersystem
  • MS Office pakken


Din profil

Du har et højt fagligt niveau, og elsker at pleje og vedligeholde relationer til samarbejdspartnere og kollegaer. Du er struktureret, kan skabe overblik over store mængder information, kan have mange bolde i luften på samme tid og så kan du tage ansvar og arbejde selvstændigt.

Du er en holdspiller
, der glæder sig til at blive en del af vores team. Du har en positiv indstilling til nye opgaver og har mod på selvstændigt at løse dem uden at miste overblikket. Desuden er du god til at samarbejde med kollegaer og virksomhedens kunder og til at kommunikere positivt med dine omgivelser.

Din profil kunne for eksempel med erfaring fra lignende stilling i ejendomsbranchen (mæglerbranchen eller ejendomsadministrator), bank- eller finanssektoren eller advokatbranchen med arbejdsområde indenfor fast ejendom.

Du kan også komme fra helt andre brancher, hvor du har erfaring med en administrativ backupfunktion, eller du er nyuddannet, har en teoretisk uddannelse og administrative kompetencer som opfylder vores ønsker.


Vi tilbyder

Nordicals Aalborg tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at blive udfordret i sagsbehandlingens mange facetter, og du får et solidt indblik i ejendomsbranchens univers. Det daglige arbejde vil ske i tæt samarbejde med virksomhedens erhvervsmæglere og ledelse. Og så kan vi naturligvis tilbyde socialt samvær med gode kollegaer!

For nærmere information om jobbet kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen som sagskoordinator, så kontakt Mattias Manstrup på 2428 5101 eller på e-mail mam@nordicals.dk.
 
Vi holder løbende samtaler, og stillingen kan søges, så længe opslaget er tilgængeligt online. Send venligst din motiverede ansøgning, CV og eventuelle referencer på e-mail.

Hos Nordicals Aalborg I/S er vi aktuelt 12 medarbejdere, og vi er en del af den landsdækkende erhvervsmæglerkæde Nordicals.

Til top