Ændrede forbrugsmønstre påvirker ejendomsmarkedet

Over de seneste år har e-handlens fremmarch medført ændrede forbrugsmønstre hos befolkningen, hvilket i høj grad har påvirket ejendomsmarkedet.

Ændrede forbrugsmønstre påvirker ejendomsmarkedet

Af Nicklas Kastrup, Senior Investment Analyst

D. 25.01.19

Klassiske detailbutikker er mindre efterspurgte end tidligere, mens behovet for moderne lager- og logistikejendomme tæt på trafikale knudepunkter er steget betragteligt. Udbuddet af denne type ejendomme er imidlertid ikke fulgt med den massivt stigende efterspørgsel. Det betyder, at vi oplever stigende lejeniveauer for disse ejendomme over det meste af landet.

Vores forventning er, at denne trend fortsat vil præge det danske ejendomsmarked igennem 2019.

Seneste artikler

Om 14 dage slår TUI dørene op til deres nye europæiske designkoncept i København

Tenant Representation fandt kontorlejemålet, der kunne indfri TUI’s ønske om en kreativ, inspirerende og innovativ arbejdsplads. Den globale rejseorganisation TUI har igangsat et stort europæisk indretnings- og forandringsprojekt, som skal implementeres på alle kontorer i Europa. Nordicals Tenant Representation greb bolden og gennemførte en komplet afdækning af kontorlejemarkedet i forbindelse med TUI’s søgen efter et nyt kontorlejemål i København, der kunne rumme den nye strategi.

Mød Nordicals på MIPIM 2019

Fra den 12. - 15. marts finder årets MIPIM-messe sted i Cannes for 30. gang. 

Tenant Representation får enderne til at mødes: Sådan blev Harmans ønske om en tidlig fraflytning og hurtig indflytning realiseret

En større reorganisering og et deraf mindre pladsbehov i Harman-koncernen gav anledning til en tidligere fraflytning fra deres domicilejendom i det attraktive erhvervskvarter i Skejby, uden for Århus. Nordicals bistod fra processens indledende forhandlingsfase om fraflytning til underskrift på den endegyldige kontrakt til det nye lejemål. 

Epson skifter hovedsæde og rykker ind i nyt kontorfællesskab: Business House præmieres af Brøndby Kommune for en flot og tidssvarende istandsættelse

I begyndelsen af 2017 blev den verdensomspændende printergigant Epson opsagt fra deres daværende lejemål i Herlev, og påkrævet fraflytning inden udgangen af 2018. 

Navnerelease for Nordicals i Odense Koncerthus

Nordicals blev i dag budt officielt velkommen til verden med et velbesøgt arrangement – og brunsviger.

Til top