35 hektar udviklingsområde i Gribskov Kommune snart udsolgt

Klynge 9 og 10 af den nye bydel Troldebakkerne er netop solgt til City Apartments A/S, der vil opføre knap 6.300 m² bolig. Dermed er det kun klynge 11 af det ca. 35 hektar store areal, som Gribskov Kommune har udbudt til salg, der mangler at blive solgt.

35 hektar udviklingsområde i Gribskov Kommune snart udsolgt

Af Nordicals

D. 12.10.21

Troldebakkerne er på ca. 35 hektar og vil, når byggeprojekterne er tilendebragt, indeholde op til 700 nye boliger og et friplejehjem. Troldebakkerne er i gåafstand til skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter og Helsinges bymidte. Fra Helsinge er der 45 km til Rådhuspladsen i København, og der er planer om etablering af trinbræt ved bydelen, så der i fremtiden kommer direkte tog fra Troldebakkerne til Hillerød.

Erhvervsmægler fra Nordicals Nordsjælland, Christoffer Hendrich, har formidlet salget af Troldebakkerne, og han melder om stor interesse for projektet:

”Vi har oplevet stor interesse for Troldebakkerne, men det var i sidste ende City Apartments, der kom med det bedste bud. City Apartments, der har base i København, kunne se spændende udviklingsmuligheder i projektet og med grundpriserne i Gribskov kunne de samtidig se en god forretning,” fortæller Christoffer Hendrich.

Han tilføjer, at han forventer lige så stor efterspørgsel på klynge 11, som Nordicals Nordsjælland senere udbyder til salg.

City Apartments A/S

City Apartments A/S har mere end 40 års erfaring inden for opførelse, salg og udlejning af ejendomme og har gennem tiden opført mere end 1.000 enfamilieshuse. I dag ejer virksomheden ca. 2.000 individuelle lejligheder, der dækker ca. 185.000 m2. De er særligt kendte for at tilbyde ansatte ved ambassader eller ansatte fra internationale virksomheder muligheden for at flytte direkte ind i stilfulde møblerede lejelejligheder.

Til top