Digitalisering er vores bedste værktøj lige nu

Med digitale værktøjer kan vi fortsat drive erhvervsejendomsbranchen fremad og samtidig passe på hinanden og følge myndighedernes anvisninger. Det er stadig muligt at foretage handler, at få en fremvisning eller en vurdering.

Digitalisering er vores bedste værktøj lige nu

Af Nordicals

D. 27.03.20

COVID-19 har vendt op og ned på hverdagen hos os alle, og lige nu arbejder mange på højtryk for at tilpasse sig til den nye virkelighed.

Hos Nordicals er der stadig gang i alle 23 forretninger, og vi står som altid til rådighed for dig, der handler med erhvervsejendomme og har brug for rådgivning – vi har indført en række initiativer, for at vi alle kan passe godt på hinanden.

Vi følger alle sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi holder løbende øje med nye guidelines fra regeringen.

Fuld tilgængelighed

Alle 23 forretninger står til rådighed og er tilgængelige. Indehavere og partnere er på kontoret. Søger du kontakt, kan du altid ringe til hovednummeret +4570204110 eller kontakte den enkelte forretning direkte. Vi er klar.

Find din lokale mægler her.

Nedenfor finder du informationer om, hvordan vi pt. håndterer vurderinger og fremvisninger. 

Vurderinger - 3 muligheder

1. Videoopkald: Med din egen telefon i hånden kan du vise os rundt. Vi guider dig gennem det hele og sikrer os, at vi får det fulde indtryk, som skal til for at lave en grundig vurdering. Vi kommer også meget gerne forbi og går en tur alene rundt om ejendommen, således vi kan fuldende vurderingen både inde og ude. Vi tilpasser os din situation og dine behov.

2. Traditionel – med afstand: Vi giver desværre ikke hånd, som vi plejer. Vi overholder alle retningslinjer og holder behørig afstand. Derudover vasker vi hænder før og efter og benytter os af håndsprit ved berøring af overflader.

3. Udvendig: Finanstilsynet har frem til den 14. april 2020 fjernet deres krav til indvendig besigtigelse i forbindelse med værdiansættelse af fast ejendom (læs mere her).

Hos Nordicals fastholder vi dog som udgangspunkt, at vi gerne vil besigtige ejendomme både ind- og udvendigt i arbejdet med værdiansættelser. Det kan selvfølgelig foregå digitalt eller med minimum kontakt. Ønsker man kun udvendig vurdering, så anerkender vi dette.

Fremvisninger - 4 muligheder

1. Traditionel fremvisning

2. Videoopkald på telefon

3. Jeres mægler filmer fra ejendommen og sender det i en mail

4. Interaktiv video

Fremvisninger kan i vid udstrækning klares digitalt, hvor vi streamer fra ejendommen. Vi tilbyder også fysiske fremvisninger, hvor vi sørger for, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler.

Kontakt os for en aftale om fremvisning tilpasset din situation.

Til top