Esbjerg udvider teamet med skarp salgsprofil

I 2018 blev han landets bedst sælgende privatmægler hos Home. Nu skal han prøve kræfter med større transaktionsvolumener og markedet for erhvervsejendomme i Esbjerg.  

Esbjerg udvider teamet med skarp salgsprofil

Af Nordicals

D. 31.03.20

Mens det generelle ejendomsmarked i disse uger er presset, har man hos Nordicals i Esbjerg valgt at tænke langsigtet ved at opruste teamet med endnu en erhvervsmægler.

Martin Lind Bachmann kommer fra et job som privat-mægler hos Home i Esbjerg. I 2018 var han den bedst sælgende Home-mægler på landsplan, og i løbet af de seneste fem år har han gennemført mere end 400 handler.

Bankede selv på og bad om jobbet

Med en position som en af de bedste privatmæglere på landsplan ser Martin Lind Bachmann frem til at prøve kræfter med erhvervsmæglerbranchen.

”Jeg føler, det er et skridt op ad karrierestigen. Som privatmægler er der et stort fokus på antallet af handler. Som erhvervsmægler er der et større fokus på transaktionsvolumen af de enkelte ejendomme, der kommissioneres og handles. Jeg glæder mig til at kunne gå mere i dybden med de enkelte sager og have dialog med en ny type af kunder,” siger han.

Nordicals i Esbjerg har ikke selv været ude at lede efter en ny mægler. Martin kom selv og bankede på.

”Nordicals er i mine øjne den mest professionelle erhvervsmægler i Esbjerg. De går meget op i at være en del af det lokale netværk i byen, og samtidig læner de sig ind i en stor, landsdækkende kæde, der i disse år udvikler sig i en spændende retning. For mig var det drømmen at ende her, og så er det jo utrolig fedt, at de tog positivt mod min henvendelse,” siger han.

Fokus på digitalisering

De to partnere hos Nordicals i Esbjerg glæder sig til, at de får endnu en dygtig mægler med på holdet.

”Vi har i en længere periode haft utrolig travlt. Når næsten al tid går med drift og håndtering af kunder, kan det være svært at finde tiden til at videreudvikle sin forretning. Martin er et led i en mere langsigtet strategi om yderligere digitalisering og håndtering af flere sager,” siger René Lennart Madsen, partner og diplomvaluar, og fortsætter:

”Der er godt gang i ejendomsmarkedet i Esbjerg, både med nye, større projekter på vej og rotation i det eksisterende marked. For os er det vigtigt, at alle vores medarbejdere har indsigt i vores lokalområde. Martin kommer med et stærkt netværk i Esbjerg, og han har også god forståelse for markedet i Ribe, Varde og Billund. Selv om han ikke har erfaring med erhvervsmæglerbranchen, er vi sikre på, at han kommer med kvalifikationer, vi har brug for.”

Martin Lind Bachmann er startet hos Nordicals i Esbjerg pr. 1/3.

Til top