H. Lyngby Pedersen Holding A/S køber 109 boliger i Støvring af Birch Ejendomme

   

H. Lyngby Pedersen Holding A/S køber 109 boliger i Støvring af Birch Ejendomme

Sag | 19.09.2024

Nordicals Aalborg har rådgivet H. Lyngby Pedersen Holding A/S i en strategisk transformation, der har udmøntet sig i et opkøb af 109 DGNB-certificerede boliger fra Birch Ejendomme.

H. Lyngby Pedersen Holding A/S har netop købt 109 boliger af Birch Ejendomme i Støvring. Boligerne, som er DGNB Guld-certificerede, understøtter fondens strategi om at tilbyde lejere moderne boliger med lave forbrugsudgifter samt et stærkt fokus på holdbarhed og miljø.

Opkøbet kommer efter en strategisk transformation, hvor fonden retter sit fokus fra den ældre bygningsmasse mod moderne og miljøvenlige boligprojekter. I forbindelse med strategiændringen og opkøbet har Nordicals Aalborg rådgivet H. Lyngby Pedersen Holding A/S.

"De seneste 12 måneders samarbejde med fondens bestyrelse har været en spændende og lærerig proces. Jeg er ikke i tvivl om, at strategiændringen vil skabe resultater, både økonomisk og miljømæssigt, på sigt. Denne transaktion er derfor et godt eksempel på, hvordan ejendomsinvesteringer kan forene økonomisk vækst med hensyntagen til miljøet. Fonden har taget et vigtigt skridt i retning af en grønnere og mere fremtidssikret portefølje, og vi er stolte af at have bidraget til denne udvikling," fortæller partner hos Nordicals Aalborg, Peter Rom Christiansen, der har rådgivet H. Lyngby Pedersen Holding A/S gennem strategiændring og opkøb.

Bynært, DGNB-certificeret projekt

Projektet Harehaven består af 99 rækkehuse med to til fem værelser og med varierende planløsninger samt 10 kompakthuse, der alle har fire værelser. Projektet er placeret bynært og i naturskønne omgivelser i Støvring lige syd for Aalborg.

Transaktionen er en betydningsfuld indikator for den fortsatte vækst og udvikling i Rebild Kommune, og salget af de 109 boliger forventes at skabe nye muligheder for både lejere og lokalsamfundet. De første lejere flyttede ind d. 1. september, og de sidste forventes at flytte ind inden årsskiftet.

Fra Nordicals har Peter Rom Christiansen, Nikolaj Kjelder og Brian Toft rådgivet H. Lyngby Pedersen Holding A/S i samarbejde med HjulamandKaptajn og Niras.

 

Til top