Nordicals er stærkt repræsenteret på MIPIM 2024

  

Nordicals er stærkt repræsenteret på MIPIM 2024

Organisation | 23.02.2024

Vi er igen i år stærkt repræsenteret på MIPIM den 12.-15. marts, hvor vi ser frem til at møde kunder, samarbejdspartnere og branchen i bred forstand. Det gør vi som altid med fokus på at dyrke de gode relationer og dele den nyeste viden om markedet.

Som optakt har vi lavet et dedikeret MIPIM-univers her på hjemmesiden, hvor vi præsenterer vores partnere på dette års MIPIM og samtidig stiller skarpt på de temaer, som vi vurderer, kommer til at præge de mange dialoger i sydfranske Cannes. For 2024 vil byde på nye strømninger og gennemgribende forandringer på tværs af markedet og dets mange aktører. Strømninger og forandringer, som ikke alene vil definere, men også redefinere morgendagens marked.

Det gælder ikke mindst den bæredygtige omstilling, efter EU’s CSRD-direktiv ved årsskiftet ramte erhvervslivet og satte helt nye standarder for bæredygtighedsrapportering. Dertil kommer den accelererende teknologiske udvikling, som drevet af AI-bølgen åbner for nye markedsperspektiver, og den makroøkonomiske volatilitet, som danske topledere anser som den aktuelt største trussel mod dansk erhvervsliv og dermed også ejendomsmarkedet.

Sidst, men ikke mindst, kommer de nye finansielle markedsvilkår, hvor højere renter har ført til højere afkastkrav. Det satte sit tydelige præg på transaktionsvolumen i det forgangne år, hvor købere og sælgere havde svært ved at finde hinanden – dog ser vi med flere større ejendomshandler i de forgangne måneder, at købere og sælgere atter nærmer sig hinanden.

Alle er det strømninger og forandringer, som vil drive og (re)definere ejendomsmarkedet i 2024 – og dermed også blive blandt temaerne på årets MIPIM. Vil du vide mere om temaerne? Og vil du klædes godt på til de mange dialoger i sydfranske Cannes?

Læs mere på vores optaktsside til MIPIM 2024

Til top