Årsmøde 2024 med fællesskabet og fagligheden i fokus

   

Årsmøde 2024 med fællesskabet og fagligheden i fokus

Organisation | 09.09.2024

Nordicals’ årsmøde løb af stablen på Hotel Koldingfjord i sidste uge. Her var der plads til fællesskab, inspiration og faglige oplæg.

Torsdag og fredag d. 5.-6. september var alle partnere og medarbejdere i Nordicals samlet på Hotel Koldingfjord. Her mødtes hele organisationen til inspiration, faglige indlæg, underholdning, teambuilding og ikke mindst; fællesskab på tværs af organisationen.

Nordicals er repræsenteret i 24 byer på tværs af Danmark. Dermed sikrer vi en nærhed til vores kunder, og det marked, de hver dag opererer i.

De 25 forretninger stiller selvfølgelig også krav til samarbejdet på tværs. Det er nemlig afgørende for Nordicals, at vi kan tilbyde den samme høje kvalitet på tværs af landet. Derfor er det årlige møde mellem alle medarbejdere på tværs af organisationen ekstra vigtigt for os.

Det betyder også, at fællesskabet er i hovedfokus, så vi sikrer den synergi, der opstår i samspillet på tværs af landet.

ESG, verdensøkonomien og den demografiske udvikling

Samtidig er årsmødet en mulighed for at blive inspireret og opkvalificere hele Nordicals’ organisation. Derfor er der også god plads til strategiske oplæg og faglige indlæg – både fra interne og eksterne parter.

I løbet af de to dage var der blandt andet indlæg fra NRGI, der fortalte om ESG i ejendomsbranchen, Ulrik Harald Bie, der fortalte om de store bevægelser i verdensøkonomien, Jan Pytlick, der delte ud af sine ledelseserfaringer fra håndboldverdenen, Exometric, der fortalte om den demografiske udvikling, og Niels Krøjgaard, der både underholdt og uddannede i kropssprog.

Alt sammen med det mål for øje, at vi i Nordicals ønsker at være på forkant af et komplekst ejendomsmarked i konstant bevægelse, så vi kan være forudseende på vores kunders vegne.

Til top