Nordicals-direktør: Der er ikke længere noget, der hedder business as usual

Nordicals’ administrerende direktør, Erik Andresen, er dagens profil i sommerserien på EjendomsWatch.

Nordicals-direktør: Der er ikke længere noget, der hedder business as usual

Af Nordicals

D. 28.07.20

2020 er uløseligt forbundet med coronakrisen. Hvad er det vigtigste, som krisen har lært dig?

”Det har slået mig, hvor følsom verdenssamfundet er. Vi er også afhængige af forbruget for at holde maskineriet i gang – blot en kortvarig neddrosling, som vi har set her under covid-19, rammer hele den globale økonomi hårdt.

Omvendt har krisen også tændt håb hos mange. Den har vist, at vi kan stå sammen som en nation på tværs af landegrænser, sprog og kultur. At vi er dybt afhængige af hinanden. Det tror jeg også, at får brug for den dag, vi er på den anden side af covid-19.”

 

Hvad er den største opgave, der venter din virksomhed eller organisation eftersommerferien?

”Som en af de største erhvervsmæglere er der ikke længere noget, der hedder ”business as usual”. Vurderingen af den løbende drift og økonomiske polstring vil kræve et større fokus – også i fremtiden.

Ejendomsbrancen segmenteres yderligere efter covid-19, og her ligger der en stor opgave i, at vi skal være agile og omstillingsparate. Vi skal f.eks. hjælpe detailbranchen med at omstille sig til, at forbrugerne i højere grad handler online, hvorfor de fysiske lokaler skal imødekomme behovet for events, oplevelser og pop up-shops. Kontormarkedet efterspørger også i højere grad fleksible rammer, hvor det er muligt løbende at op- og nedskalere, og for lager- og logistikmarkedet sker der også mange ting pga. den vækstende onlinehandle og behovet for mere lagerplads.

Desuden ser vi ind i en fremtid, der bliver mere grøn, mere bæredygtig og mere lokal. Vi vil have fokus på partnerskaber, der kan føre os i en mere bæredygtig retning både internt og i vores rådgivning af kunderne.”

 

Læs hele artiklen på EjendomsWatch her

Til top