Nordicals er Danmarks største erhvervsmægler

   

Nordicals er Danmarks største erhvervsmægler

Organisation | 10.10.2024

I 2023 var Nordicals Danmarks største erhvervsmægler. Det viser Erhvervsmæglerundersøgelsen 2024 fra Estate Media.

Nordicals var Danmarks største erhvervsmægler i 2023 (målt på omsætning* og antal medarbejdere). Det viser Erhvervsmæglerundersøgelsen 2024 lavet af ejendomsmediet Estate Media.

”Vi er selvfølgelig tilfredse med resultatet, fordi det siger noget om den tillid, der bliver vist os på det danske ejendomsmarked, når vores kunder søger rådgivning og hjælp til at formidle salget eller udlejningen af deres ejendomme,” fortæller administrerende direktør for Nordicals A/S, Erik Andresen.

Nordicals omsatte i 2023 171 millioner kroner og var efter første halvår af 2024 omtrent 15 procent foran omsætningen for samme periode i 2023.

De tætte relationer

Også på antallet af medarbejdere var Nordicals i 2023 den største erhvervsmægler med mere end 170 ansatte.

”Det er et grundvilkår for Nordicals, at vi ønsker at repræsentere vores kunder lokalt på tværs af landet. Dermed sikrer vi den bedste forståelse for dem og deres forretning. Det forsøger vi at leve op til med Danmarks største erhvervsmægler-setup,” siger Erik Andresen.

De mere end 170 ansatte er fordelt på 24 lokationer på tværs af Danmark.

Samspil med databaseret rådgivning

Nordicals’ fokus på de tætte relationer skal fremover suppleres i endnu højere grad af den databaserede rådgivning. Det interne datasetup – både i form af den digitale infrastruktur og udvidede medarbejderkompetencer – er blevet styrket de seneste år, så Nordicals’ rådgivere på tværs af organisationen er endnu bedre rustet til at møde kunders behov.

” Som rådgiver og erhvervsmægler tror vi på at fortid og fremtid mødes i samspillet mellem den nære forretningsforståelse, relationerne på tværs af branchen og den datadrevne underbygning af business casen,” fortæller Erik Andresen.

Læs hele artiklen hos Estate Media her.

* I undersøgelsen sammenlignes erhvervsmæglerne på baggrund af omsætning og bruttofortjeneste. Nordicals og EDC Erhverv Poul Erik Bech oplyser omsætning, mens Colliers, CBRE og RED oplyser bruttofortjeneste.

Til top